Google+
Home » Monden » Recitalul de Revelion al lui Cotabiță a fost gândit secundă cu secundă! Două piese și toată susținerea colegilor

Recitalul de Revelion al lui Cotabiță a fost gândit secundă cu secundă! Două piese și toată susținerea colegilor

Alături de marele Francesco Napoli, Gabriel Cotabiță este cap de afiș al Revelionului organizat de administrația culturală a Sibiului. Omul a cărui tragică cumpănă a ținut conectată întreaga țară, și care, din fericire, a trecut cu bine peste ea, va cânta maximum două melodii. 

Din păcate, artistul, în vârstă de 59 de ani, care și-a revenit miraculos după o lună de comă, nu poate face față unei solicitări fizice prea mari, efortul ce-l presupune interpretarea unei melodii fiind, încă, unul pe care Cotabiță îl resimte.

Nelipsit de la marile evenimente muzicale din ultima perioadă (“Imaginarium” – Loredana, “Life Line” – Holograf), mai ales că aparițiile sale au mare impact emoțional și îi fac bine, ridicându- i moralul, Cotabiță face eforturi mari să-și controleze vocea la volumul, pronunția și tonalitatea cu care ne-a obișnuit, aspecte care, în strânsă legătură cu emoțiile provocate de momentul artistic, îi pot dăuna.

3.000 de euro onorariul?

În aceste condiții, organizatorii au pus la punct un plan care să-l poată ajuta să ducă la bun sfârșit actul muzical. Potrivit surselor noastre, dacă nu se schimbă nimic, Cotabiță nu va urca singur pe scenă, ci alături de colegi care îl vor susține vocal, cântând alături de el. În plus, nu va fi vorba decât despre două melodii, una din ele, “Ave Maria”.

Pentru acest efort, onorariul artistului s-ar ridica în jurul sumei de 3.000 de euro. După ani de avangardă în zona concertelor de Revelion, Sibiul propune o temă clasică dedicată muzicii anilor ’80, în Piața Mare, în noaptea dintre ani, urmând să urce pe scenă Corina Chiriac, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, grupul sibian Riff și danezul repatriat după 30 de ani Adrian Romcescu.

Sursa: libertatea.ro

Alături de marele Francesco Napoli, Gabriel Cotabiță este cap de afiș al Revelionului organizat de administrația culturală a Sibiului. Omul a cărui tragică cumpănă a ținut conectată întreaga țară, și care, din fericire, a trecut cu bine peste ea, va cânta maximum două melodii.  Din păcate, artistul, în vârstă de 59 de ani, care și-a revenit miraculos după o lună de comă, nu poate face față unei solicitări fizice prea mari, efortul ce-l presupune interpretarea unei melodii fiind, încă, unul pe care Cotabiță îl resimte. Nelipsit de la marile evenimente muzicale din ultima perioadă (“Imaginarium” - Loredana, “Life Line” -…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: