Home » Sport » Junioarele, pe primul loc

Junioarele, pe primul loc

Junioarele III de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui (LPS) au încheiat turul campionatului de handbal, seria A, pe primul loc. Cu opt victorii din nouă meciuri disputate. Dacă mai era vreun dubiu în ce privește valoarea fetelor, acestea au învins lejer în deplasare, scor 22 – 17, în derby-ul cu HC Buhuși, echipa aflată la ora meciului pe locul secund. Handbalistele antrenate de Costică Crăciun au  răzbunat astfel singura înfrângere suferită din tur.

În primul meci din retur echipa o sa primească pe 24 ianuarie vizita celor de la LPS Piatra Neamț, formație situată pe locul 4 grație celor 17 puncte obținute.

Lotul campioanei de toamnă: Maria Apetrei, Ana Apetrei, Andreea Garjan, Alina Colea, Iustina Ungureanu, Denisa Anton, Ionela Ciuhodaru, Ioana Cîmpeanu, Cristina Cimpoiesu, Maria Bejenariu, Mădălina Târnoveanu, Milena Salambina, Laura Antochi, Alexandra Urumov, Marusia Pletoianu și Diana Hristea. (G.P)

Junioarele III de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui (LPS) au încheiat turul campionatului de handbal, seria A, pe primul loc. Cu opt victorii din nouă meciuri disputate. Dacă mai era vreun dubiu în ce privește valoarea fetelor, acestea au învins lejer în deplasare, scor 22 - 17, în derby-ul cu HC Buhuși, echipa aflată la ora meciului pe locul secund. Handbalistele antrenate de Costică Crăciun au  răzbunat astfel singura înfrângere suferită din tur. În primul meci din retur echipa o sa primească pe 24 ianuarie vizita celor de la LPS Piatra Neamț, formație situată pe locul 4 grație celor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: