Google+
Home » Sport » Bârlădeanul Bogdan Burlibașa este vicecampion național la karting!

Bârlădeanul Bogdan Burlibașa este vicecampion național la karting!

de Răzvan CĂLIN

burlibasa_juniorEl a concurat la categoria PUFFO (60 cc), în timp ce tatăl său, președintele Judecătoriei Bârlad, s-a clasat pe locul IX la categora ROTAX – senior (125 cc).

Cercul de Karting de la Clubul Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad se poate lăuda că în 2015 a reușit câteva rezultate notabile la competițiile naționale de profil. În consecință, clasamentul final al Campionatului Național de Karting Școlar, ediția 2015, a inclus și câțiva piloți bârlădeni. Dintre aceștia se remarcă Petru Bogdan Burlibașa, în vârstă de 13 ani, care a ocupat locul II și a devenit astfel vicecampion național la categoria PUFFO (60 cc). Pe podium a mai urcat și Vasile Bîgu, care s-a clasat pe locul III la categoria MINI (60 cc).

”Sunt cele mai bune rezultate pe care karting-ul bârlădean le-a obținut până acum, mai ales că este doar al doilea an când participăm la Campionatul Național de Karting Școlar. Vreau să le mulțumesc încă odată tuturor piloților pentru seriozitatea cu care s-au pregătit și, nu în ultimul rând, merită toată aprecierea noastră și părinții acestora care ne-au susținut în permanență”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

Bogdan Burlibașa este fiul președintelui Judecătoriei Bârlad, Neculai Burlibașa, care la rândul său a terminat pe locul IX la clasa ROTAX – senior (125 cc). Festivitatea de premiere s-a derulat recent la un hotel din stațiunea Băile Herculane.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN El a concurat la categoria PUFFO (60 cc), în timp ce tatăl său, președintele Judecătoriei Bârlad, s-a clasat pe locul IX la categora ROTAX – senior (125 cc). Cercul de Karting de la Clubul Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad se poate lăuda că în 2015 a reușit câteva rezultate notabile la competițiile naționale de profil. În consecință, clasamentul final al Campionatului Național de Karting Școlar, ediția 2015, a inclus și câțiva piloți bârlădeni. Dintre aceștia se remarcă Petru Bogdan Burlibașa, în vârstă de 13 ani, care a ocupat locul II și a devenit astfel vicecampion național la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: