Home » Sport » Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui încheie turul pe locul doi

Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui încheie turul pe locul doi

Handbaliștii antrenați de tandemul Sergiu Bărdiță și Liviu Gheorghiu ocupă la  sfârșitul turului locul doi în seria A a Campionatului Național de juniori I masculin. Au o zestre de 22 de puncte, cu 6 mai puțin decât liderul CS Știința Municipal Bacău, care a înregistrat 10 victorii pe linie. Cel mai probabil rămâne ca formația vasluiană să se lupte pentru locul doi cu LPS Piatra Neamț și LPS Iași care au cu un punct, respectiv două mai puțin.

Au încheiat în stil de campioni cu o victorie, scor 39-33(20-16), acasă, împotriva celor de la LPS Piatra Neamț. Sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui au contabilizat astfel  6 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri în prima parte a campionatului.

Primul meci din retur va avea loc pe 30 ianuarie, în deplasare la ocupanta locului 5, LPS Suceava. (G.P)

Handbaliștii antrenați de tandemul Sergiu Bărdiță și Liviu Gheorghiu ocupă la  sfârșitul turului locul doi în seria A a Campionatului Național de juniori I masculin. Au o zestre de 22 de puncte, cu 6 mai puțin decât liderul CS Știința Municipal Bacău, care a înregistrat 10 victorii pe linie. Cel mai probabil rămâne ca formația vasluiană să se lupte pentru locul doi cu LPS Piatra Neamț și LPS Iași care au cu un punct, respectiv două mai puțin. Au încheiat în stil de campioni cu o victorie, scor 39-33(20-16), acasă, împotriva celor de la LPS Piatra Neamț. Sportivii de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: