Home » Sport » Junioarele II de la LPS, aproape de turneul semifinal

Junioarele II de la LPS, aproape de turneul semifinal

Doar două puncte mai au de recuperat handbalistele junioare II de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui pentru a se clasa pe locul 4, ultimul care asigură prezența la turneul semifinal. Momentan ocupă locul 5, cu o zestre de 13 puncte obținute în urma a trei victorii și trei înfrângeri.

Obiectivul pare facil dacă luăm în considerare că au un meci mai puțin disputat față de ocupanta locului 4, LPS Botoșani.

Campionatul va reîncepe pe data de 23 ianuarie, atunci când elevele antrenate de Ramona Popa vor avea de trecut un test greu. Vor primi vizita celor de la LPS Iași, ocupanta locului 3. În tur câștig de cauză au avut ieșencele, scor 31-22 (18-10). (G.P)

Doar două puncte mai au de recuperat handbalistele junioare II de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui pentru a se clasa pe locul 4, ultimul care asigură prezența la turneul semifinal. Momentan ocupă locul 5, cu o zestre de 13 puncte obținute în urma a trei victorii și trei înfrângeri. Obiectivul pare facil dacă luăm în considerare că au un meci mai puțin disputat față de ocupanta locului 4, LPS Botoșani. Campionatul va reîncepe pe data de 23 ianuarie, atunci când elevele antrenate de Ramona Popa vor avea de trecut un test greu. Vor primi vizita celor de la LPS…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: