Home / Administratie / Marcaje rutiere abia trasate, scoase cu șpaclul de pe șosea

Marcaje rutiere abia trasate, scoase cu șpaclul de pe șosea

Epopeea lucrului „bine” făcut în municipiul Vaslui continuă, de această dată cu marcajele rutiere făcute de o firmă din Ilfov, evident, tot pe banii primăriei sau, deocamdată, pe cei ai constructorului, până la predarea lucrării către beneficiar. 

Firma lui Safir se pare că are un mare „noroc” la găsirea colaboratorilor cu care lucrează în subantrepriză. După meseriașii care au montat piatra cubică în zona centrală a orașului și apoi au scos-o parțial, acum a venit rândul firmei de marcaje rutiere să aplice aceeași metodă. După ce au trasat dungile albe pe mijlocul străzii Ștefan cel Mare, angajații societății din Ilfov care au executat lucrarea s-au apucat să le scoată. Pentru această operațiune, a fost nevoie de două unelte de lucru: șpaclul și măturoiul. Din câte se pare, Safir a fost nemulțumit de calitatea lucrării și a spus firmei ilfovene să mai încerce odată cu marcajele rutiere. Ce-i drept, la cum se desprindea vopseaua cu totul, dintr-o singură mișcare de șpaclu, nu credem că o prindea prima ninsoare. (Ionuț PREDA)

Epopeea lucrului „bine” făcut în municipiul Vaslui continuă, de această dată cu marcajele rutiere făcute de o firmă din Ilfov, evident, tot pe banii primăriei sau, deocamdată, pe cei ai constructorului, până la predarea lucrării către beneficiar.  Firma lui Safir se pare că are un mare „noroc” la găsirea colaboratorilor cu care lucrează în subantrepriză. După meseriașii care au montat piatra cubică în zona centrală a orașului și apoi au scos-o parțial, acum a venit rândul firmei de marcaje rutiere să aplice aceeași metodă. După ce au trasat dungile albe pe mijlocul străzii Ștefan cel Mare, angajații societății din Ilfov care au executat lucrarea s-au apucat să le scoată.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: