Google+
Home » Social » Un militar care a participat la o misiune NATO în Afganistan, găsit spânzurat într-o pădure, lângă Vaslui

Un militar care a participat la o misiune NATO în Afganistan, găsit spânzurat într-o pădure, lângă Vaslui

Un militar în vârstă de 27 de ani, care a participat în trecut la o misiune NATO în Afganistan, a fost găsit spânzurat, vineri, într-o pădure din apropiere de municipiul Vaslui, după ce în prealabil și-a sunat fratele și l-a anunțat că se va sinucide, indicându-i locul unde va fi găsit.

Tragedie în localitatea Mărășeni. Iulian Leogan, angajat al Batalionului 151 „Lupii Negri” Iași, a fost găsit de către fratele său în pădurea de la Mărășeni, acolo unde îi spusese în prealabil la telefon că va fi găsit spânzurat. Fratele militarului a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, însă echipajul medical și poliția au ajuns prea târziu la locul indicat pentru a-l mai putea salva pe tânăr.

„Bărbatul, care astăzi (n.r.-vineri) era liber la serviciu, nu a lăsat niciun bilet de adio și nici nu ar fi supus rudelor de intenția sa de a se sinucide. Rudele au povestit că ieri ar fi stat împreună la masă, fără a lăsa impresia că ar avea vreo problemă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Vecinii militarului spun, însă, că ar fi recurs la gestul extrem după ce s-ar fi certat cu iubita sa.

Iulian Leogan lucra de mai mulți ani în Armată ca militar profesionist și a participat în trecut la o misiune NATO în Afganistan.(Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: