Home / Monden / Andrei Voica, câștigător la MasterChef 2015?

Andrei Voica, câștigător la MasterChef 2015?

Au mai rămas câteva ore până când vom afla cine va pleca acasă cu trofeul MasterChef 2015 și cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Luni seară, 14 decembrie, de la 20.30, PRO TV va difuza marea finală, care s-a filmat duminică în mare secret.

Click! a avut dreptate în urmă cu trei săptămâni, când anunțam că în finala MasterChef 2015 vor rămâne Claudia Sima, Andrei Voica și Liviu Balint. Într-adevăr, cei trei se vor bate diseară în preparate alese, cu speranța că vor pune mâna pe marele premiu. Tot noi vă spunem, în exclusivitate, numele câștigătorului, după ce duminică s-a filmat în mare taină marea finală.

Se pare că noul MasterChef al României este tânărul Andrei Voica (32 de ani), originar din Craiova, manager de restaurant în Madrid. Pasionat de fotbal și de pescuit, Andrei s-a înscris la concursul de la PRO TV dornic să învețe lucruri noi și să-și îmbogățească vocabularul culinar.

Pentru Andrei, MasterChef 2015 a reprezentat și o oportunitate de a se întoarce acasă, în România, dar și o ocazie de a-și îndeplini un vis, acela de a deveni bucătar profesionist! Iată că astrele i-au fost favorabile, iar viața sa a luat o întorsătură la 180 de grade.

Sursa; click.ro

Au mai rămas câteva ore până când vom afla cine va pleca acasă cu trofeul MasterChef 2015 și cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Luni seară, 14 decembrie, de la 20.30, PRO TV va difuza marea finală, care s-a filmat duminică în mare secret. Click! a avut dreptate în urmă cu trei săptămâni, când anunțam că în finala MasterChef 2015 vor rămâne Claudia Sima, Andrei Voica și Liviu Balint. Într-adevăr, cei trei se vor bate diseară în preparate alese, cu speranța că vor pune mâna pe marele premiu. Tot noi vă spunem, în exclusivitate, numele câștigătorului, după…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: