Google+
Home » Administratie » Consiliul Județean se curăță (și) de lambriul comunist!!!

Consiliul Județean se curăță (și) de lambriul comunist!!!

Șefii socialiști ai Consiliului Județean Vaslui au decis să scape și de ultimele rămășițe care aduc aminte de comunism. Nu este vorba de curățenia din partide, prin pensionarea membrilor PCR, ci de cea a instituției reprezentative a județului.
urme comunismDupă primele schimbări făcute de „lordul” John Manole (Ion Manole, fost președinte al CJ) , care a lăsat moștenire un birou „la moft” cu WC propriu și un mic separeu de odihnă, precum și mochetă nouă pe holurile instituției, au urmat modernizările din birourile celor doi vice de la județ. Inspirat de fostul șef, pensionarul Vasile Mihalachi și-a tras și el un separeu, prin recompartimentarea biroului ocupat, până la predarea ștafetei, de Dumitru Buzatu. Cum actualul șef de la Consiliul Județean (Buzatu) nu prea mai avea ce să mai „adauge” la confortul propriu, a decis să mai dea un aer capitalist și în interiorul instituției.

În consecință, a schimbat tâmplăria ferestrelor și a ușilor, mai puțin cea metalică de la intrarea principală, modernizează sala mare de ședințe și, mai nou, a scos de pe pereți și lambriul comunist! Evident, acesta va fi înlocuit cu unul nou, depozitat, ca la români, chiar în ușa de la intrarea în Consiliul Județean.

Ce mai urmează? Păi, s-au aprobat deja, așa după cum ați putut citi în paginile ziarului nostru, sumele necesare pentru repararea cucului din „căciula” lui Peneș Curcanul, simbolul Palatului Administrativ. Însă, curiozitatea cea mai mare este legată de cine va beneficia, din vară, de toate aceste modernizări, atunci când, așa după cum se știe, vor avea loc alegerile locale. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: