Google+
Home » Invatamant » Stele de Crăciun!

Stele de Crăciun!

de Răzvan CĂLIN

La Asociația Astronomică ”Sirius” Bârlad a venit Moș Crăciun.

Sâmbătă, 12 decembrie, Asociația Astronomică ”Sirius” a organizat o festivitate în cinstea lui Moș Crăciun. Este vorba despre o activitate, devenită de acum tradițională pentru organizație și care este intitulată ”Stele de Crăciun”. Membrii, simpatizații și partenerii asociației au intrat astfel în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Un grup de copii de la Școala gimnazială ”Stroe S. Belloescu” din Bârlad i-a colindat pe cei prezenți. De asemenea, alți doi elevi de la Școala gimnazială ”Vasile Pârvan” au recitat poezii și au cântat la flaut. Micii colindători au fost răsplătiți cu dulciuri, iar membrii asociației au primit cărți și suveniruri de sezon.

”Moșul nu a venit întâmplător și în acest an la membrii asociației. Este ca un fel de recompensă pentru toate activitățile desfășurate peste an și rezultatele obținute, care au contribuit la creșterea prestigiului organizației. A fost un an bun cu realizări pe toate planurile, cu proiecte finalizate în concordanță cu calendarul acestora și cu realizarea de noi parteneriate. Vreau să mulțumesc celor care au avut o contribuție deosebită la organizarea evenimentului: elevii Ioana Pavel, Mirela Rotaru, Consuela – Daniela Trif, Iulia Denisa Ciulin, precum și profesoara Maria Giușcă, educator Diana Scântei și inginerul Ioan Onose”, ne-a declarat profesorul Ioan Adam, președintele Asociației ”Sirius”.

de Răzvan CĂLIN La Asociația Astronomică ”Sirius” Bârlad a venit Moș Crăciun. Sâmbătă, 12 decembrie, Asociația Astronomică ”Sirius” a organizat o festivitate în cinstea lui Moș Crăciun. Este vorba despre o activitate, devenită de acum tradițională pentru organizație și care este intitulată ”Stele de Crăciun”. Membrii, simpatizații și partenerii asociației au intrat astfel în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Un grup de copii de la Școala gimnazială ”Stroe S. Belloescu” din Bârlad i-a colindat pe cei prezenți. De asemenea, alți doi elevi de la Școala gimnazială ”Vasile Pârvan” au recitat poezii și au cântat la flaut. Micii colindători au fost răsplătiți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: