Google+
Home » National » TRAGEDIA din Colectiv: O tânără a murit duminică seara într-o clinică din Germania. Numărul celor decedați a ajuns la 61
Sute de bucuresteni au aprins candele, sambata 31 Octombrie 2015, la intrarea in Club Colectiv din Capitala. 27 de tineri au decedat vineri noapte in incendiul ce a izbucnit in timpul unui concert de muzica heavy metal, la care participau peste 300 de spectatori. Andreea Alexandru/Mediafax Foto

TRAGEDIA din Colectiv: O tânără a murit duminică seara într-o clinică din Germania. Numărul celor decedați a ajuns la 61

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică seara, la o clinică din Germania. Numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie ajungând la 61. 

Ioana Raluca Pănculescu, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, cu un avion militar. Anunțul a fost făcut de familia tinerei și confirmat de Ministerul Sănătății.

De profesie psiholog, ea își pieduse ambii părinți în urmă cu mai mulți ani. Pentru că Goodbye to Gravity era una din formațiile sale preferate, a mers în clubul Colectiv  pentru lansarea albumului „Mantras of War” cu mai mulți prietenii.

Ioana era în stare foarte gravă, având arsuri pe o mare parte din corp și complicații digestive. Cei care au vecheat-o, cât a fost în spital, au fost verii săi. De altfel, pentru ca familia să poată sta alături de ea în Germania, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri.

La ora actuală, din datele centralizate la Ministerul Sănătății, în spitalele din București sunt internate 23 de victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, 3 pacienți în stare critică, iar 27 de pacienți sunt tratați în spitale din străinătate.

Datele pentru fiecare unitate sanitară:

–        Spitalul de Arși – 5 pacienți internați

–        Spitalul Bagdasar Arseni – 5 pacienți de internați

–        Spitalul Grigore Alexandrescu –3 pacienți internați

–        Spitalul Elias – 2 pacienți internați

–        Spitalul Militar Central – 4 pacienți internați

–        Spitalul de Urgență din București – 3 pacienți internați

–        Spitalul CC Iliescu – 1 pacient internat

Până în prezent au fost externate 59 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din strainatate, după cum urmează:

Austria – 5 persoane transferate, 1 deces, 4 persoane în stare stabilă

Belgia– 8 persoane care se află în stare stabilă

Olanda– 8 persoane transferate, 2 decese, 6 persoane în stare stabilă

Germania– 5 persoane transferate, 2 persoane in stare stabila, 3 decese

Marea Britanie– 9 persoane, 3 decese, 6 persoane stare stabilă

Norvegia – 1 persoană stare stabilă, externata

Israel– 3 persoane, din care 1 deces, 2 persoane în stare stabilă

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au murit 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai decedat o persoană. Alte 34 de persoane au murit până în 13 decembrie, numărul victimelor ajungând la 61.

Sursa; mediafax.ro

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică seara, la o clinică din Germania. Numărul celor care și-au pierdut viața în tragedie ajungând la 61.  Ioana Raluca Pănculescu, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, cu un avion militar. Anunțul a fost făcut de familia tinerei și confirmat de Ministerul Sănătății. De profesie psiholog, ea își pieduse ambii părinți în urmă cu mai mulți ani. Pentru că Goodbye to Gravity era una din formațiile sale preferate, a mers în clubul Colectiv…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: