Home » Social » Au venit brazii în Piața „Sf. Ilie”

Au venit brazii în Piața „Sf. Ilie”

De ieri, bârlădenii pot să-și cumpere brazi de Crăciun din Piața „Sf. Ilie”. Prețurile nu s-au modificat față de anul trecut. Un brad mediu costă 50 de brazi-2015lei, iar altul ceva mai înalt, 100 de lei. Noutatea în 2015 ar fi oferta destul de săracă.

„De la an la an, numărul brazilor tăiați este tot mai mic. Sunt reglementate anumite condiții pentru tăierea, monitorizarea și comercializarea brazilor. Nici un comerciant nu-și mai permite să achiziționeze foarte mulți brazi pentru că nici vânzările nu sunt spectaculoase. Lumea nu mai are bani, astă-i adevărul”, ne-a spus un comerciant de brazi.

Cei care au venit cu brazi la piață s-au gândit și la bârlădenii cu venituri modeste și vând crengi de brad, mai arătoase decât cele de anul trecut, la același preț din 2014 – 5 lei bucata.

Cu siguranță, comercianții vor ține la preț până-n ultima zi, așa că nu vă bazați că pe 24 decembrie veți putea cumpăra brazi la un preț mai mic. Riscați să rămâneți fără brad sau să vă cumpărați unul artificial. Și florăriile din oraș au la vânzare brazi frumoși, atât tăiați cât și la ghiveci. Cei tăiați costă 185 de lei, iar cei în ghiveci depășesc 350 de lei. Simetria și bogăția acestor brazi îi fac să se apropie de pomul de Crăciun perfect și determină diferența de preț față de cei din piață. (Mihaela NICULESCU)

De ieri, bârlădenii pot să-și cumpere brazi de Crăciun din Piața „Sf. Ilie”. Prețurile nu s-au modificat față de anul trecut. Un brad mediu costă 50 de lei, iar altul ceva mai înalt, 100 de lei. Noutatea în 2015 ar fi oferta destul de săracă. „De la an la an, numărul brazilor tăiați este tot mai mic. Sunt reglementate anumite condiții pentru tăierea, monitorizarea și comercializarea brazilor. Nici un comerciant nu-și mai permite să achiziționeze foarte mulți brazi pentru că nici vânzările nu sunt spectaculoase. Lumea nu mai are bani, astă-i adevărul”, ne-a spus un comerciant de brazi. Cei care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: