Home » Justitie » Prinși la volan pe drumurile publice fără a avea dreptul de a conduce

Prinși la volan pe drumurile publice fără a avea dreptul de a conduce

Duminică, 13 decembrie doi cetățeni români au fost descoperiți de polițiștii de frontieră vasluieni sofând, deși nu aveau voie.

Primul dintre ei, Ion J, în vârstă de 30 de ani conducea un autoturism marca Volkswaggen Passat, înmatriculat în Franța. Acesta dorea să iasă din țară și pentru asta s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Acolo, polițiștii au constatat că sticker-ul care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice a autovehiculului era fals. Interogat cu privire la acest aspect bărbatul a declarat că nu cunoștea acest lucru.

Cel de-al doilea, Ciprian P., în vârstă de 24 de ani, conducea un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul dintre Gură Văii și Pogonești. Polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși l-au oprit pentru control. Aceștia au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

“Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârșirii de către Ion J. a infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. Ciprian P. este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a declarat inspector principal de poliție Mirică Irina, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (George PROCA)

Duminică, 13 decembrie doi cetățeni români au fost descoperiți de polițiștii de frontieră vasluieni sofând, deși nu aveau voie. Primul dintre ei, Ion J, în vârstă de 30 de ani conducea un autoturism marca Volkswaggen Passat, înmatriculat în Franța. Acesta dorea să iasă din țară și pentru asta s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Acolo, polițiștii au constatat că sticker-ul care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice a autovehiculului era fals. Interogat cu privire la acest aspect bărbatul a declarat că nu cunoștea acest lucru. Cel de-al doilea, Ciprian P., în vârstă de 24 de ani, conducea un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: