Home / Social / Un zâmbet de Crăciun pentru copiii cu dizabilități!

Un zâmbet de Crăciun pentru copiii cu dizabilități!

de Răzvan CĂLIN

Voluntarii Asociației ”Myosotis” Bârlad vor organiza activități speciale pentru 25 de copii cu dizabilități.

Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a impulsionat pe voluntarii Asociației umanitare ”Myosotis” să pregătească un program special de activități pentru 25 de copii cu dizabilități. Copiii sunt beneficiari ai serviciilor asigurate de Casa ”Esme”, un centru special ce oferă tratament de recuperare copiilor cu dizabilități și care aparține Asociației ”Myosotis”.

”Voluntarii noștri au venit cu ideea ca în zilele de 21 și 22 decembrie să stea împreună cu acești copii în Casa «Esme» opt ore pe zi, de la ora 9 la 17. În tot acest timp, voluntarii au pregătit pentru copii tot felul de activități axate pe tema sărbătorilor de iarnă, începând de la activități educative și până la cele distractive. Copiii vor servi inclusiv masa în acest interval. Pe lângă faptul că vrem să-i facem să simtă bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, aceste două zile vin și ca o oportunitate pentru părinții acestor copii. Practic, oamenii vor avea ocazia ca în aceste două zile să aibă și ei ceva timp pentru a se pregăti în vederea sărbătorilor, să își poată face treburile gospodărești, să meargă la cumpărături etc. Este o inițiativă care aparține în totalitate voluntarilor organizației noastre și pentru care îi felicităm și pe această cale”, ne-a declarat Mihai Popa, directorul Asociației ”Myosotis”.

Este al șaselea an consecutiv în care voluntarii organizației derulează un astfel de proiect în preajma sărbătorilor de iarnă.

de Răzvan CĂLIN Voluntarii Asociației ”Myosotis” Bârlad vor organiza activități speciale pentru 25 de copii cu dizabilități. Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a impulsionat pe voluntarii Asociației umanitare ”Myosotis” să pregătească un program special de activități pentru 25 de copii cu dizabilități. Copiii sunt beneficiari ai serviciilor asigurate de Casa ”Esme”, un centru special ce oferă tratament de recuperare copiilor cu dizabilități și care aparține Asociației ”Myosotis”. ”Voluntarii noștri au venit cu ideea ca în zilele de 21 și 22 decembrie să stea împreună cu acești copii în Casa «Esme» opt ore pe zi, de la ora 9 la 17. În…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: