Home / Social / Un zâmbet de Crăciun pentru copiii cu dizabilități!

Un zâmbet de Crăciun pentru copiii cu dizabilități!

de Răzvan CĂLIN

Voluntarii Asociației ”Myosotis” Bârlad vor organiza activități speciale pentru 25 de copii cu dizabilități.

Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a impulsionat pe voluntarii Asociației umanitare ”Myosotis” să pregătească un program special de activități pentru 25 de copii cu dizabilități. Copiii sunt beneficiari ai serviciilor asigurate de Casa ”Esme”, un centru special ce oferă tratament de recuperare copiilor cu dizabilități și care aparține Asociației ”Myosotis”.

”Voluntarii noștri au venit cu ideea ca în zilele de 21 și 22 decembrie să stea împreună cu acești copii în Casa «Esme» opt ore pe zi, de la ora 9 la 17. În tot acest timp, voluntarii au pregătit pentru copii tot felul de activități axate pe tema sărbătorilor de iarnă, începând de la activități educative și până la cele distractive. Copiii vor servi inclusiv masa în acest interval. Pe lângă faptul că vrem să-i facem să simtă bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, aceste două zile vin și ca o oportunitate pentru părinții acestor copii. Practic, oamenii vor avea ocazia ca în aceste două zile să aibă și ei ceva timp pentru a se pregăti în vederea sărbătorilor, să își poată face treburile gospodărești, să meargă la cumpărături etc. Este o inițiativă care aparține în totalitate voluntarilor organizației noastre și pentru care îi felicităm și pe această cale”, ne-a declarat Mihai Popa, directorul Asociației ”Myosotis”.

Este al șaselea an consecutiv în care voluntarii organizației derulează un astfel de proiect în preajma sărbătorilor de iarnă.

de Răzvan CĂLIN Voluntarii Asociației ”Myosotis” Bârlad vor organiza activități speciale pentru 25 de copii cu dizabilități. Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a impulsionat pe voluntarii Asociației umanitare ”Myosotis” să pregătească un program special de activități pentru 25 de copii cu dizabilități. Copiii sunt beneficiari ai serviciilor asigurate de Casa ”Esme”, un centru special ce oferă tratament de recuperare copiilor cu dizabilități și care aparține Asociației ”Myosotis”. ”Voluntarii noștri au venit cu ideea ca în zilele de 21 și 22 decembrie să stea împreună cu acești copii în Casa «Esme» opt ore pe zi, de la ora 9 la 17. În…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: