Home / Social / În preajma Crăciunului, un înger plânge de neputință și se roagă pentru o minune

În preajma Crăciunului, un înger plânge de neputință și se roagă pentru o minune

vlasin-orania-rapaSunt pustiită de întorsătura tragică pe care o trăiește această mică ființă numită Daria. Aflu, cu mânie, că un medic pediatru din spitalul bârlădean bate șaua să priceapă iapa, cum că s-ar linge și el pe degete din bănuții pe care voi, din străfundul sufletului, cu bunătate, i-ați donat mamei ca să-și ajute copila.
Aplică tehnica șantajului opunându-se dorinței mamei de a merge cu investigația mai departe, la medici specializați. După el, Daria este bine, sănătoasă!? Copila a ajuns în faza de face toate necesitățile fără control, așa de sănătoasă este, domnule doctor!
L-aș întreba și pe medicul de la Iași cum se numește unul ca el care refuză să aline suferința unui om? Convins la prima consultație, că o poate ajuta pe Daria printr-o intervenție chirurgicală, a refuzat să își facă meseria pe motiv că Daria a fost subiect de presă în județ și la televiziunea Antena 1.
Pai, atunci, să fie lăsați cei încă în viață de la Colectiv să moară, pentru că au fost în atenția unei lumi întregi! Ne jucăm de-a Dumnezeu, domnilor doctori, sau cum vine treaba în țara noastră?
Noi, care am strigat către toti românii să ajute acest copil, pe noi ne dușmăniți, pe noi, oamenii din presă? Care-i legătura, că nu înțeleg? Dacă sunteîi oameni cu integritate, n-aveți de ce vă teme! Noi am intrat în povestea asta cu bunătate, iar voi trebuie doar să vă respectați jurământul. Atât.
Dar povestea are încă un personaj: tatăl Dariei. În loc să facă tot ce trebuie, ca un părinte, cum a ieșit din închisoare nici n-a vrut să știe de nevastă și copii. S-a aciuat în Zorleni și concepe scenarii. A pus un amic să le sperie pe copile și pe nevastă, intrând peste ele, noaptea, în locuință! A recunoscut în fața polițiștilor, de breaz ce este ! Halal, tată !
În timpul ăsta, Daria stă să moară! N-are decât 8 anișori. Bucățica asta de om are ambii rinichi bolnavi. Un rinichi este atrofiat, iar celălalt prezintă fisuri. Malformație din naștere: are reflux vezico-uretral, adică urina în loc să iși urmeze cursul normal, merge în sens contrar.
Dar, când unii oamenii se joacă de-a Dumnezeu și-și uită menirea, apar alți oameni care, fie au suferit experiențe asemănătoare, fie pur si simplu vor să ajute.
Daria Huțanu va trăi datorită vouă, cei care ați ajutat-o și o veți ajuta și de data asta! Copila are o speranță de viața pe care noi putem s-o susținem și seara când ne ducem la culcare si spunem “Tatăl Nostru” să ne bată inima mai tare că am făcut cu adevarat o faptă bună!
Daria, n-ai fost și nu ești singură! (Orania VLASIN)

Sunt pustiită de întorsătura tragică pe care o trăiește această mică ființă numită Daria. Aflu, cu mânie, că un medic pediatru din spitalul bârlădean bate șaua să priceapă iapa, cum că s-ar linge și el pe degete din bănuții pe care voi, din străfundul sufletului, cu bunătate, i-ați donat mamei ca să-și ajute copila. Aplică tehnica șantajului opunându-se dorinței mamei de a merge cu investigația mai departe, la medici specializați. După el, Daria este bine, sănătoasă!? Copila a ajuns în faza de face toate necesitățile fără control, așa de sănătoasă este, domnule doctor! L-aș întreba și pe medicul de la…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: