Google+
Home » Justitie » Bârladul sub lupă – ”Bizonii” au început să parcheze în turmă!

Bârladul sub lupă – ”Bizonii” au început să parcheze în turmă!

de Răzvan CĂLIN

După cum se vede, la Bârlad nu ducem lipsă de conducători auto din categoria ”bizoni”. Ei sunt cei care ne-au provocat în repetate rânduri să îi încondeiem tocmai pentru că au dovedit din plin că nu prea le pasă de normele rutiere în vigoare.

Și uite așa ne izbim la tot pasul de tot mai mulți astfel de șoferi, care, într-un dispreț total față de ceilalți participanți la traficul auto, își parchează mașinile după cum „vrea” mușchii lor. Mai trist este că în ultimul timp au început să se adune în turmă și să parcheze toți la fel. Imaginea este cât se poate de exemplificativă. În ditamai intersecția cei doi șoferi n-au găsit alte locuri de parcare mai bune decât fix în intersecție și pe trotuar. Nu mai contează că obturează vedera restul conducătorilor auto, nu mai contează că pietonii trebuie să coboare de pe trotuar și să le ocolească agregatele. Principalul e ca ei, bizonii, să se simtă bine. Și mai avem și pretenții de cetățeni civilizați care atunci când se mai întâmplă minunea de sunt trași la răspundere de agenții Poliției Rutiere, încep să urle ca din gură de șarpe: ”Da’, ce-am făcut șefu?! Am lăsat și io puțin aicea mașina! Ce atâta panaramă. Huo poliția care face abuzuri la cetățenii onești!”.

de Răzvan CĂLIN După cum se vede, la Bârlad nu ducem lipsă de conducători auto din categoria ”bizoni”. Ei sunt cei care ne-au provocat în repetate rânduri să îi încondeiem tocmai pentru că au dovedit din plin că nu prea le pasă de normele rutiere în vigoare. Și uite așa ne izbim la tot pasul de tot mai mulți astfel de șoferi, care, într-un dispreț total față de ceilalți participanți la traficul auto, își parchează mașinile după cum "vrea" mușchii lor. Mai trist este că în ultimul timp au început să se adune în turmă și să parcheze toți la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: