Home » Sport » Copiii de la CSS și LPS vor fi premiați

Copiii de la CSS și LPS vor fi premiați

Joi, 17 decembrie, de la ora 17, 30, de copii de la Clubul Sportiv Școlar și Liceul cu Program Sportiv Vaslui vor fi premiați în cadrul unei gale care va avea loc la Sala Sporturilor din oraș.
Este o acțiune prin care toți copiii de la Clubul Sportiv Școlar și Liceul cu Program Sportiv Vaslui vor fi recompensați prin pachețele cu dulciuri. La fiecare ramură sportivă în parte vor fi premiați individual sau pe echipe cei care au obținut rezultate deosebite în anul competițional 2014-2015. Aceștia vor primi diplome și cupe. Premiile sunt simbolice, în speranța că pe viitor vom reuși să răsplătim și mai mult performanța. Gala se va termina cu un program artistic organizat de elevii LPS Vaslui”, ne-a declarat Ionuț Chiochiu, director LPS Vaslui.
La gală vor participa și autoritățile locale, din partea Primăriei Vaslui, a Prefecturii Vaslui, a Inspectoratului școlar și a Direcției Județene pentru Tineret și Sport. (G.P)

Joi, 17 decembrie, de la ora 17, 30, de copii de la Clubul Sportiv Școlar și Liceul cu Program Sportiv Vaslui vor fi premiați în cadrul unei gale care va avea loc la Sala Sporturilor din oraș. „Este o acțiune prin care toți copiii de la Clubul Sportiv Școlar și Liceul cu Program Sportiv Vaslui vor fi recompensați prin pachețele cu dulciuri. La fiecare ramură sportivă în parte vor fi premiați individual sau pe echipe cei care au obținut rezultate deosebite în anul competițional 2014-2015. Aceștia vor primi diplome și cupe. Premiile sunt simbolice, în speranța că pe viitor vom…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor