Home » Administratie » Fără serbări de Crăciun din banii părinților
Vasile Paval

Fără serbări de Crăciun din banii părinților

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a interzis directorilor de grădinițe și școli din oraș să strângă bani de la părinți pentru serbările organizate la sfârșit de an cu ocazia sărbătorilor de iarnă, după ce au existat unele sesizări că, la anumite unități de învățământ, ar fi astfel de practici.

Profesorii, învățătorii și educatorii din municipiul Vaslui nu vor mai putea organiza la acest sfârșit de an serbări de Crăciun cu bani strânși de la părinții elevilor sau preșcolarilor. Cel puțin așa susține primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, care a transmis tuturor directorilor de unități de învățământ din oraș să nu mai facă niciun fel de colectă în rândul părinților pentru spectacole, chiar și cele ținute în incinta școlilor sau grădinițelor.

„Niciun cadru didactic nu are motiv să ceară bani de la părinții copiilor. Primăria finanțează activitățile din școli și grădinițe, dacă există cereri din partea directorilor. Ce-i drept, nu am niciun mijloc de constrângere și nu pot să intervin acolo unde banii sunt colectați prin comitetele de părinți”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Edilul vasluian nu a putut preciza, însă, ce riscă acei directori care nu respectă ordinul său transmis prin intermediul reprezentanților primăriei în consiliile de administrație ale unităților de învățământ. (Ionuț PREDA)

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a interzis directorilor de grădinițe și școli din oraș să strângă bani de la părinți pentru serbările organizate la sfârșit de an cu ocazia sărbătorilor de iarnă, după ce au existat unele sesizări că, la anumite unități de învățământ, ar fi astfel de practici. Profesorii, învățătorii și educatorii din municipiul Vaslui nu vor mai putea organiza la acest sfârșit de an serbări de Crăciun cu bani strânși de la părinții elevilor sau preșcolarilor. Cel puțin așa susține primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, care a transmis tuturor directorilor de unități de învățământ din oraș să nu…

Review Overview

User Rating: 2.58 ( 2 votes)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: