Home » Justitie » Prins în timp ce conducea un microbus radiat din circulație în Belgia

Prins în timp ce conducea un microbus radiat din circulație în Belgia

Marți, la Punctul de Trecere Frontieră Albița s-a prezentat Antolie D., în vârstă de 48 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească. Acesta conducea un microbuz Mercedes, model Sprinter înmatriculat în Belgia, radiat din circulație.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că autoturismul figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Belgia, de pe 20.05.2015. Conducătorul auto a declarat că microbuzul a fost cumpărat de un prieten al său din Belgia și el conduce acest microbuz în baza unei procuri. A mai spus ca nu stia ca autoturismul era radiat.

Efectuăm cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare”, a declarat inspector de politie Irina Mirica, purtator de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui. (G.P)

Marți, la Punctul de Trecere Frontieră Albița s-a prezentat Antolie D., în vârstă de 48 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească. Acesta conducea un microbuz Mercedes, model Sprinter înmatriculat în Belgia, radiat din circulație. În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că autoturismul figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Belgia, de pe 20.05.2015. Conducătorul auto a declarat că microbuzul a fost cumpărat de un prieten al său din Belgia și el conduce acest microbuz în baza unei procuri. A mai spus ca nu stia ca autoturismul era radiat. „Efectuăm cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: