Home / Social / Suspiciunile nu s-au adeverit!

Suspiciunile nu s-au adeverit!

de Răzvan CĂLIN

Bărbatul care a decedat în incinta unei ferme din comuna Grivița nu era angajat la negru al unității, așa cum s-a bănuit la un moment dat.

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui s-au pronunțat în cazul lui Mitică Gorga, bărbatul în vârstă de 46 de ani care a decedat la sfârșitul săptămânii trecute: omul nu era angajat la negru.

Gheorghe Chirvase, director ITM Vaslui (2)”Au fost făcute verificări amănunțite la fața locului. S-a discutat atât cu rudele persoanei decedate, cât și cu vecinii săi, s-au făcut verificări inclusiv la firma care deține ferma. În cele din urmă a reieșit clar că nu era angajat al acestei firme, nici la negru, nici cu acte în regulă. Ci, pur și simplu, omul obișnuia să vină deseori pe la fermă pentru a-și vizita un bun prieten de al său, care lucrează cu acte în regulă acolo”, ne-a declarat Gheorghe Chirvase, șeful ITM Vaslui.

Anchetatorii au mai descoperit că omul figura cu anumite afecțiuni destul de grave, care i-ar fi putut provoca subitul deces. Gorga a decedat în seara zilei de duminică, 13 decembrie, în jurul orei 21.41. Inițial, administratorii fermei au declarat polițiștilor de la Secția de poliție rurală nr. 3 că omul era în vizită la un amic de al său care este angajat la această unitate. La un moment dat, prietenul său a ieșit din încăpere și când a revenit și-a descoperit amicul zăcând fără suflare la podea. Echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului. Ulterior, au existat suspiciuni cum că omul ar fi fost angajat la negru al firmei respective, iar administratorii firmei ar fi încercat să ascundă acest lucru. Însă, după cum s-a văzut această ipoteză a fost infirmată de inspectorii ITM Vaslui, care au recunoscut că s-au sesizat de acest caz după ce au citit despre el în paginile cotidianului nostru.

Trupul neînsuflețit al bărbatului este depus la Morga Bârlad, unde urmează a se efectua autopsia ce va lămuri o parte din necunoscutele acestui caz.

de Răzvan CĂLIN Bărbatul care a decedat în incinta unei ferme din comuna Grivița nu era angajat la negru al unității, așa cum s-a bănuit la un moment dat. Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui s-au pronunțat în cazul lui Mitică Gorga, bărbatul în vârstă de 46 de ani care a decedat la sfârșitul săptămânii trecute: omul nu era angajat la negru. ”Au fost făcute verificări amănunțite la fața locului. S-a discutat atât cu rudele persoanei decedate, cât și cu vecinii săi, s-au făcut verificări inclusiv la firma care deține ferma. În cele din urmă a reieșit…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Daune plătite de 16.240 lei, prin polițele de asigurare obligatorie a locuinței

La sfârșitul lunii august 2019, ...

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii ...

Bătrân din Bogdănești, lovit de o mașină după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure

Un bărbat de 72 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: