Home » Sport » LPS Vaslui participă la Cupa „Moș Crăciun”

LPS Vaslui participă la Cupa „Moș Crăciun”

cupa mos craciunLiceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui participă la Cupa “Moș Crăciun”, competiție de fotbal care se va desfășura în perioada 19-21 decembrie la Suceava. Competiția este organizată sub patronajul Federației Române de Fotbal, Asociația Județeană de Fotbal Suceava și clubul Juniorul Suceava.

Vor participa copii născuți în 2004, antrenată de profesorul Gabriel Pană, grupa 2005 antrenată de profesor Bălăuță Liviu, grupa 2006 antrenată de profesor Petrea Constantin și grupele 2007, 2008 și 2009 antrenate de profesorul Alexandru Octavian Amarandei.

Copiii născuți în 2005 au picat în grupă cu Juniorul Suceava, Didi Junior Iași și “Nicu Gane” Fălticeni. Micii fotbaliști născuți în 2006 vor juca, în grupe, cu Viitorul Bacău, CSS Rădăuți și Luceafărul Suceava. Grupa 2007 va întâlni Buiucani (Republica Moldova), Junior Câmpulung Moldovenesc, Didi Junior Iași și Sporting Bacău. Grupa 2008 va da piept cu Luceafărul Suceava, Juniorul Suceava și Zimbru Chișinău. Puștii născuți în 2009 vor întâlni Junior Botoșani, Cenizia Rădăuți și Zimbru Chișinău.

Plecam sâmbătă, atunci încep și meciurile. E de bun augur că acești copii joacă și putem să îi angrenăm în competiții. Sperăm să facem o figură frumoasă și să ne întoarcem cu rezultate bune. Am mai participat la asemenea turnee la Iași, la Bacău, Focșani, Brașov, București. Am câștigat și obținut locuri pe podium pentru ca avem echipe bune. Competiția este puternică. Faptul că este final de sezon nu o face mai puțin importantă. Păcat că nu putem organiza și la noi”, ne-a declarat Constantin Petrea, șeful catedrei de fotbal al LPS Vaslui.

La acest turneu se joacă în două serii a câte cinci echipe la fiecare categorie de vârstă. Câștigătoarele fiecărei serii vor juca pentru locurile 1-2 în timp ce pentru locurile 3-4 se vor lupta echipele care au obținut poziția secundă în cele două serii. (George PROCA)

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui participă la Cupa “Moș Crăciun”, competiție de fotbal care se va desfășura în perioada 19-21 decembrie la Suceava. Competiția este organizată sub patronajul Federației Române de Fotbal, Asociația Județeană de Fotbal Suceava și clubul Juniorul Suceava. Vor participa copii născuți în 2004, antrenată de profesorul Gabriel Pană, grupa 2005 antrenată de profesor Bălăuță Liviu, grupa 2006 antrenată de profesor Petrea Constantin și grupele 2007, 2008 și 2009 antrenate de profesorul Alexandru Octavian Amarandei. Copiii născuți în 2005 au picat în grupă cu Juniorul Suceava, Didi Junior Iași și “Nicu Gane” Fălticeni. Micii fotbaliști născuți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: