Home » Administratie » Daruri de la Primărie

Daruri de la Primărie

Pachete cadou 2Joi, 17 decembrie, reprezentanții Primăriei Bârlad au împărțit pachete de Crăciun membrilor unor asociații și fundații din oraș.

Primăria Bârlad, prin Direcția de Asistență Socială, a reușit să facă o bucurie în prag de sărbători celor care au cel mai mult nevoie de ajutor – copii și adulți cu probleme de sănătate. Mesagerii lui Moș Crăciun au oferit 40 de pachete cu dulciuri copiilor de la Casa „Esme” și 20 de pachete celor din Asociația copiilor cu autism Cristi’s Outreach. De asemenea, au primit daruri, de această dată sub formă de alimente de bază, 40 de membri ai Asociației Nevăzătorilor – Grupa Bârlad și 35 de persoane cu handicap din cadrul Asociației persoanelor cu handicap „Sf. Ștefan”.

Reprezentanții Primăriei și-au îndreptat atenția și spre pensionarii cu venituri foarte mici. Vineri, 18 decembrie, 200 de membri ai Uniunii Pensionarilor din Bârlad au primit pachete cu alimente din partea Primăriei, un adevărat ajutor de sărbători pentru ca masa festivă să fie un pic mai bogată. (Mihaela NICULESCU)

Joi, 17 decembrie, reprezentanții Primăriei Bârlad au împărțit pachete de Crăciun membrilor unor asociații și fundații din oraș. Primăria Bârlad, prin Direcția de Asistență Socială, a reușit să facă o bucurie în prag de sărbători celor care au cel mai mult nevoie de ajutor – copii și adulți cu probleme de sănătate. Mesagerii lui Moș Crăciun au oferit 40 de pachete cu dulciuri copiilor de la Casa „Esme” și 20 de pachete celor din Asociația copiilor cu autism Cristi’s Outreach. De asemenea, au primit daruri, de această dată sub formă de alimente de bază, 40 de membri ai Asociației Nevăzătorilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: