Home / Justitie / Dragoste chioară cu o minoră de 14 ani și un tânăr de 18 ani!

Dragoste chioară cu o minoră de 14 ani și un tânăr de 18 ani!

de Răzvan CĂLIN

O poveste de dragoste între o fată de 14 ani și un băiat de 18 ani a ajuns să facă obiectul unei anchete a poliției după ce părinții fetei l-au acuzat pe tânăr că a răpit-o, sechestrat-o și violat-o.

Polițiștii Secției de poliție rurală nr. 7 Banca și specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui trebuie să descâlcească ițele unui caz mai puțin obișnuit. La mijloc este vorba despre o poveste de dragoste fierbinte, chipurile, înfiripată între o fată în vârstă de doar 14 ani, din comuna Bogdănești și un tânăr de 18 ani, din comuna Banca.

Până aici nu ar fi fost nimic ieșit din comun dacă în urmă cu câteva zile minora nu ar fi lua decizia de a fugi de acasă tocmai la cel care îl iubește atât de mult. Cum era și de așteptat, părinții fetei au reacționat imediat și au reclamat totul la poliție, la sfârșitul săptămânii trecute. Ba mai mult, l-au acuzat pe tânărul din Banca – Robert Iosif – de răpire, sechestrare de persoane și viol. Polițiștii de la Secția nr. 7 Banca au demarat imediat o anchetă și în scurt timp au găsit-o pe minoră acasă la niște rude de ale lui Iosif. Totuși, minora nu s-a întors în căminul părintesc, întrucât chiar părinții ei au fost de acord ca ea să fie instituționalizată temporar în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat (CPRUCANE) din Bârlad. Deși fata s-a împotrivit, părinții fetei au considerat că este mai bine pentru ea să fie consiliată de psihologii centrului. Numai că, specialiștii DGASPC Vaslui au considerat că atât minora, cât și părinții ei au nevoie de consiliere psihologică:

”Într-o primă fază, este evaluat climatul socio-familial pentru a se putea realiza o imagine cât mai completă a contextului în care s-au produs aceste evenimente. În același timp, atât fetița, cât și familia sa/părinții săi vor fi incluși într-un program de consiliere psihologică pentru armonizarea relațiilor și responsabilizarea acestora pentru o mai bună comunicare cu propriul lor copil”, ne-a declarat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Cum nici răpirea, sechestrarea sau violul nu au prea stat în picioare, polițiștii îl cercetează în momentul de față pe Iosif pentru comiterea infracțiunii de întreținere de relații sexuale cu o minoră.

de Răzvan CĂLIN O poveste de dragoste între o fată de 14 ani și un băiat de 18 ani a ajuns să facă obiectul unei anchete a poliției după ce părinții fetei l-au acuzat pe tânăr că a răpit-o, sechestrat-o și violat-o. Polițiștii Secției de poliție rurală nr. 7 Banca și specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui trebuie să descâlcească ițele unui caz mai puțin obișnuit. La mijloc este vorba despre o poveste de dragoste fierbinte, chipurile, înfiripată între o fată în vârstă de doar 14 ani, din comuna Bogdănești și un tânăr de 18…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: