Home » Sport » Premianții Galei LPS Vaslui

Premianții Galei LPS Vaslui

Liceul cu Program Sportiv(LPS) Vaslui a organizat alături de Primăria Vaslui, pe 17 decembrie, o gală a sportului, în cadrul căreia au fost recompensați cei mai merituoși sportivi și profesori ai liceului.

Conducerea LPS Vaslui a oferit cadouri tuturor celor 730 de sportivi ai LPS Vaslui și Clubului Sportiv Școlar (CSS) Vaslui care au obținut rezultate pe plan sportiv în anul competițional 2015 în cadrul competițiilor naționale și internaționale. Festivitatea de premiere a scos în evidență sportivii de la toate cele trei secții ale liceului: atletism, handbal și fotbal. Pe lângă festivitatea de premiere, copii de la LPS Vaslui au organizat și un scurt moment artistic.

“Am urmărit să premiem toți copiii de la LPS și CSS pentru a evidenția rezultatele din acest an școlar și competițional. Astfel, fiecare grupă a primit diplome și cupe, mai mici sau mai mări, în funcție de rezultatele obținute. Am dorit să fie un nou început pentru noi, iar faptul că am avut în sală 730 de elevi și peste 200 de părinti pentru mine este un câștig imens. Iar pe viitor, lucrurile vor sta și mai bine. Mulțumesc Primăriei Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean care ne sprijină foarte mult financiar la cele două programe – copiii mai mici de la CSS și cei mari de la LPS. Pe viitor sperăm că tot ce ne propunem să se realizeze. În primul rând dorim modernizări la baza sportivă”, ne-a declarat directorul LPS Vaslui, Ionuț Chiochiu.

Sportivii premiați:

Atletism:

Diana-Elena Bogos – Locul 1 la Campionatele Balcanice (junioare II)

Maria Iftene – Locul 2 la Campionatele Balcanice (junioare II)

Georgiana Nedelea – Locul 2 Campionatele Naționale (junioare II)

Ionela Vîrlan – Locul 3 Campionatele Naționale de juniori în salã

Ionela Lungu – Locul 3 Campionatele Naționale (juniori II)

Mihaela Ponea – Locul 3 Campionatele Naționale de cros

Teodora Artene, Gabriela Buzdugan, Cristina Balaur, Maria Blãnaru, Andreea Morariu, Irina Ursu și Monica Spânu – Locurile 4-8 Campionatele Naționale de atletism. Antrenori: Viorica Pintilie și Elena Bogos.

Iasmina Mocanu – bronz Campionatele Naționale de cros (antrenor Doinita Crețu).

Stefania Nechita – Locul 3 Campionatele Naționale de cros

Laurentiu Anton – Locul 3 Campionatele Naționale de cros

Silvia Mihalcea – Locul 2 Campionatele Naționale de cros

Lavinia Popa, Mirela Tãnase, Silvia Mihalcea – locul trei cu echipa la Campionatele Naționale de cros. Antrenor: Vasile Ursanu.

Micu Mihãițã – Argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Handbal:

Juniori IV – Campioni Nationali – antrenor Neculai Gugles

Junioare minihandbal – Locul 9 la turneul final – antrenor Maria Ostan

Junioare IV – Locul 9 la turneul final – antrenor Sorin Onofrei

Junioare III – Turneul semifinal – antrenoare Ramona Popa

Juniori III – Turneul semifinal – antrenor Virgil Bedicov

Junioare III – Turneul semifinal – antrenor Gabriel Chirilã

Juniori II – Turneul semifinal – antrenor Liviu Gheorghiu

Junioare I – Turneul semifinal – antrenor Costicã Crãciun

Juniori I – Turneul semifinal – antrenori Neculai Gugles, Sergiu Bãdiță și Liviu Gheorghiu.

Fotbal:

Grupa 2004 – Locul 2 la faza zonalã – antrenor Gabriel Panã.

Liceul cu Program Sportiv(LPS) Vaslui a organizat alături de Primăria Vaslui, pe 17 decembrie, o gală a sportului, în cadrul căreia au fost recompensați cei mai merituoși sportivi și profesori ai liceului. Conducerea LPS Vaslui a oferit cadouri tuturor celor 730 de sportivi ai LPS Vaslui și Clubului Sportiv Școlar (CSS) Vaslui care au obținut rezultate pe plan sportiv în anul competițional 2015 în cadrul competițiilor naționale și internaționale. Festivitatea de premiere a scos în evidență sportivii de la toate cele trei secții ale liceului: atletism, handbal și fotbal. Pe lângă festivitatea de premiere, copii de la LPS Vaslui au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: