Home / Justitie / ”Șmecherul” din Iana îi sfidează în continuare pe polițiști!

”Șmecherul” din Iana îi sfidează în continuare pe polițiști!

de Răzvan CĂLIN

Tânărul din Iana care a provocat o urmărire ca în filme continuă să se ascundă de oamenii legii.

Polițiștii nu au reușit nici în momentul de față să dea de urma lui Ionuț Maxim, tânărul în vârstă de 27 de ani, din comuna Iana, care săptămâna trecută a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme. Conform procedurilor în vigoare, oamenii legii i-au lăsat o citație individului prin care îi pun în vedere să se prezinte la sediul Postului de Poliție al comunei Iana.

”Citația a fost lăsată la domiciliul socrului său, unde locuiește. El nu a fost găsit acasă, așa că citația a fost înmânată socrului său. Tânărul este obligat să se prezinte la Postul de Poliție Iana pentru a fi audiat în acest caz. Dacă va continua să se sustragă cercetărilor, este foarte posibil să fie eliberat pe numele lui un mandat de aducere”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Miercurea trecută (16 decembrie), în jurul orei 23, Maxim se deplasa cu un autoturism înmatriculat în Anglia, pe raza satului Hălărești, comuna Iana. În momentul în care a dat nas în nas cu echipaj al auto ale Postului de poliție Iana, a schimbat brusc direcția de deplasare, în încercarea vădită de a-i evita pe oamenii legii. Bineînțeles că polițiștilor li s-a părut suspect acest comportament și au pornit imediat în urmărirea autoturismului. Deși polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase și l-au somat în repetate rânduri pe suspect să tragă mașina pe dreapta și să oprească, acesta a refuzat, continuându-și cursa nebună. La un moment dat, din cauză că tânărul a virat brusc la dreapta, a provocat o coliziune între cele două autoturisme. A fost momentul în care polițiștii au coborât din mașină și l-au somat pe individ să oprească motorul și să iasă din autoturism. Nici atunci nu a dat curs cererilor oamenilor legii, drept pentru care aceștia au folosit armamentul din dotare, trăgând în plan vertical câteva focuri cu pistoalele din dotare. Măsură de care Maxim nu s-a sinchisit, ba și-a continuat drumul în viteză, reușind în cele din urmă scape de urmăritorii săi. A doua zi, comuna Iana a fost împânzită de polițiști, care au chemat în ajutor și un echipaj de la Serviciul Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Vaslui. Nici așa nu au avut prea mare succes în a-l prinde pe Maxim, care le-a scăpat și continuă să stea ascuns fără să-i pese de chemările oamenilor legii. A fost descoperită doar mașina sa, avariată, în curtea socrilor săi.

de Răzvan CĂLIN Tânărul din Iana care a provocat o urmărire ca în filme continuă să se ascundă de oamenii legii. Polițiștii nu au reușit nici în momentul de față să dea de urma lui Ionuț Maxim, tânărul în vârstă de 27 de ani, din comuna Iana, care săptămâna trecută a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme. Conform procedurilor în vigoare, oamenii legii i-au lăsat o citație individului prin care îi pun în vedere să se prezinte la sediul Postului de Poliție al comunei Iana. ”Citația a fost lăsată la domiciliul socrului său, unde locuiește. El nu a fost…

Review Overview

About Razvan Calin

One comment

  1. daca si taranu asta mai e smecher!
    da na …banu vorbeste!
    legea tanjeste si accepta mizerii!!

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: