Home » Justitie » Smîntînă a fost arestat după ce i-a tăiat gâtul unei bătrâne și apoi a violat-o

Smîntînă a fost arestat după ce i-a tăiat gâtul unei bătrâne și apoi a violat-o

Un tânăr de 20 de ani din Costești, a fost arestat preventiv pentru omor și viol, după ce i-a tăiat gâtul unei bătrâne de 82 de ani, cu care apoi a întreținut relații sexuale, ulterior autorul sunând la 112 pentru a anunța Poliția, pe care, cu mâinile pline de sânge, a aștept-o în casa victimei.

Crimă cu un sadism ieșit din comun în Costești. Un localnic de numai 20 de ani și-a ucis o consăteancă, ce-i putea fi străbunică, și-a satisfăcut apoi poftele animalice, fără niciun fel de remușcare. Tânărul a intrat peste femeie în locuința acesteia și, după ce a imobilizat-o, i-a înfipt un cuțit în gât. Ulterior, Mădălin Smîntînă a violat-o pe bătrână și, în final, i-a băgat cuțitul în inimă, fapte confirmate de medicii legiști. Cu mâinile pline de sânge, tânărul a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat Poliția, pe care a așteptat-o în locuința victimei.

Cercetările la fața locului au decurs foarte ușor, în condițiile în care autorul și-a recunoscut faptele și a oferit toate indiciile necesare. Evident, acest comportament și modul cum tânărul a comis crima și violul ne-au surprins, motiv pentru care va fi dispusă o expertiză psihiatrică a autorului”, a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Carlos Ilieș.

Anchetatorii nu au putut stabili, în baza concluziilor medico-legale provizorii, dacă bătrâna de 82 de ani era moartă atunci când a fost violată. De asemenea, procurorii nu au reușit să afle nici mobilul crimei, având în vedere că între tânăr și victimă nu ar fi fost niciun conflict în trecut. Dimpotrivă, Mădălin Smîntînă o ajuta în mod frecvent pe bătrână la treburile gospodărești.

După cercetările la fața locului, tânărul a fost reținut pe baza de ordonanță și apoi prezentat în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Magistrații Tribunalului Vaslui au admis propunerea procurorului și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Mădălin Smîntînă pentru omor și viol. (Ionuț PREDA)

Un tânăr de 20 de ani din Costești, a fost arestat preventiv pentru omor și viol, după ce i-a tăiat gâtul unei bătrâne de 82 de ani, cu care apoi a întreținut relații sexuale, ulterior autorul sunând la 112 pentru a anunța Poliția, pe care, cu mâinile pline de sânge, a aștept-o în casa victimei. Crimă cu un sadism ieșit din comun în Costești. Un localnic de numai 20 de ani și-a ucis o consăteancă, ce-i putea fi străbunică, și-a satisfăcut apoi poftele animalice, fără niciun fel de remușcare. Tânărul a intrat peste femeie în locuința acesteia și, după ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: