Home / Monden / «Veta bate lerul»! Duelul Ștefanilor sub bradul de Crăciun

«Veta bate lerul»! Duelul Ștefanilor sub bradul de Crăciun

Decembrie este luna în care ies “de la naftalină”, după un an de hibernare muzicală, doi populari Ștefani, care, pentru români, au devenit în această perioadă la fel de obișnuiți ca bradul ori sacrificarea porcului – Bănică jr și Hrușcă. 

Apetitul lor pentru cântat, dezghețat la fiecare sfârșit de an, are o miză bănoasă, căci fiecare câștigă cât alți colegi de breaslă în tot anul. În “Duelul Ștefanilor”, anul acesta, succesele lui Bănică jr i-au adus acestuia mai mulți spectatori, dar și mai mulți bani decât lui Hrușcă, ale cărui colinde parcă nu au mai prins ca în alți ani.

Și totuși, pentru un teanc cât mai mare de bani sub bradul său de Crăciun din Canada, Ștefan Hrușcă a lăsat din preț și a acceptat toate oportunitățile concertistice, ajungând să colinde chiar și în mici cinematografe de provincie.

Hrușcă se chinuie să țină “lerul” sus și nu îngroapă colindele nici după Crăciun. Într-un efort-maraton, el cântă până pe 28 decembrie și pe oricât, în țară, unde, în funcție de localitate, prețul biletelor înregistrează fluctuații colosale (de la 25 la 160 de lei).

Și spectatorii, și banii trag la junior

În total, 21 de spectacole, majoritatea în săli mici, de pe urma cărora se prognozează venituri de circa 50.000 de euro. O treime din această sumă însă o reprezintă încasările din cele două concerte susținute la Teatrul Național București.

O sumă pe care Ștefan Bănică jr a făcut-o scurt din doar trei spectacole uriașe la Sala Palatului (a produs circa 60.000 de euro). Și la numărul de spectatori, Bănică jr va conduce net la bilanț.

Ajutat de capacitatea Sălii Palatului, dar și de lipiciul pe care îl are la locuitorii Capitalei, acesta a atras în fața scenei circa 12.000 de spectatori în trei zile, în vreme ce, și dacă toate biletele se vor epuiza la următoarele concerte ale lui Ștefan Hrușcă și nu vor mai fi alte date anulate din turneul său, la final, cele 21 de spectacole vor fi fost urmărite de 9.000 de spectatori.

Sursa: libertatea.ro

Decembrie este luna în care ies “de la naftalină”, după un an de hibernare muzicală, doi populari Ștefani, care, pentru români, au devenit în această perioadă la fel de obișnuiți ca bradul ori sacrificarea porcului - Bănică jr și Hrușcă.  Apetitul lor pentru cântat, dezghețat la fiecare sfârșit de an, are o miză bănoasă, căci fiecare câștigă cât alți colegi de breaslă în tot anul. În “Duelul Ștefanilor”, anul acesta, succesele lui Bănică jr i-au adus acestuia mai mulți spectatori, dar și mai mulți bani decât lui Hrușcă, ale cărui colinde parcă nu au mai prins ca în alți ani.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: