Home / Sport / Crăciun cu baschet!

Crăciun cu baschet!

de Răzvan CĂLIN

Sub acest titlu s-a desfășurat festivitatea de premiere a celor mai buni baschetbaliști de la Clubul Sonicks Junior Bârlad.

Duminică, 20 decembrie, Clubul de Baschet ”Sonicks Junior” din Bârlad a organizat o festivitate în care și-a premiat cei mai buni sportivi din acest an competițional. Acțiunea, organizată sub titlul ”Crăciun cu baschet”, s-a derulat în sala de antrenamente a clubului.

Vlad Sârbu

Vlad Sârbu

”Putem spune că pentru clubul nostru 2015 a fost un an cu rezultate deosebite. Am reușit să obținem locul III la Campionatul Național de la Brașov, un loc II la Campionatul Moldovei, un loc I pe județ. Iar toate aceste rezultate au fost obținute de echipa de fete a clubului. Avem acum și grupe noi de băieți, la categorii de vârstă mici, cu care lucrăm intens și sperăm să obținem pe viitor și cu ei rezultate deosebite. Vrem să mulțumim încă o dată tuturor sportivilor pentru munca depusă peste an și nu în ultimul rând părinților lor care au fost alături de noi în permanență și ne-au susținut. Le urăm sărbători fericite și multă sănătate!”, ne-a declarat Vlad Sîrbu, antrenor și președintele ”Sonicks Junior” Bârlad.

Copiii au primit treninguri și pachete cu dulciuri drept recompensă pentru strădaniile și reușitele lor de peste an.

de Răzvan CĂLIN Sub acest titlu s-a desfășurat festivitatea de premiere a celor mai buni baschetbaliști de la Clubul Sonicks Junior Bârlad. Duminică, 20 decembrie, Clubul de Baschet ”Sonicks Junior” din Bârlad a organizat o festivitate în care și-a premiat cei mai buni sportivi din acest an competițional. Acțiunea, organizată sub titlul ”Crăciun cu baschet”, s-a derulat în sala de antrenamente a clubului. ”Putem spune că pentru clubul nostru 2015 a fost un an cu rezultate deosebite. Am reușit să obținem locul III la Campionatul Național de la Brașov, un loc II la Campionatul…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: