Home / National / Încă o victimă a incendiului din Colectiv și-a pierdut viața. Numărul celor decedați a ajuns la 63
Sute de bucuresteni au aprins candele, sambata 31 Octombrie 2015, la intrarea in Club Colectiv din Capitala. 27 de tineri au decedat vineri noapte in incendiul ce a izbucnit in timpul unui concert de muzica heavy metal, la care participau peste 300 de spectatori. Andreea Alexandru/Mediafax Foto

Încă o victimă a incendiului din Colectiv și-a pierdut viața. Numărul celor decedați a ajuns la 63

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv și-a pierdut viața luni într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63. 

Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat la o clinică din Marea Britanie, în urma incendiului din clubul Colectiv, potrivit unor surse medicale.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 36 de persoane au murit în spitale din țară și din străinătate, numărul victimelor ajungând, în 21 decembrie, la 63.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, luni dimineață mai erau internați în spitale din Capitală 12 răniți în incendiul din clubul Colectiv, dintre care la Spitalul Militar Central – patru pacienți, la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul de Urgență Floreasca – doi, la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, Spitalul Elias și Institutul “C.C. Iliescu” – câte un pacient. 

Unul dintre cei trei pacienți de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” a fost externat luni la prânz, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unității sanitare, Dan Enescu. Acesta a precizat că pacientul va veni la recuperare, la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, unde va primi îngrijiri și pentru suferința mai veche, tetrapareza spastică.

Managerul Spitalului “Grigore Alexandrescu” a mai spus că ceilalți doi pacienți ar putea fi externați în zilele următoare.

Ministerul Sănătății a precizat că 68 dintre răniții care au fost tratați, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externați.

Alți 39 de răniți au fost transferați din spitale din Capitală în unități sanitare din străinătate, însă patru au decedat în Marea Britanie, trei în Germania, doi în Olanda și câte unul în Israel și Austria. În clinicile din străinătate mai sunt internați 21 de pacienți. De asemenea, alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

Sursa: mediafax.ro

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv și-a pierdut viața luni într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63.  Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat la o clinică din Marea Britanie, în urma incendiului din clubul Colectiv, potrivit unor surse medicale. În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 36 de persoane au murit în spitale din țară și din străinătate, numărul victimelor ajungând, în 21 decembrie, la 63.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: