Home / Justitie / Cât pe ce să-și omoare prietenul pentru o datorie mai veche!

Cât pe ce să-și omoare prietenul pentru o datorie mai veche!

de Răzvan CĂLIN

Doi bârlădeni, mari amatori de păcănele, s-au luat la bătaie într-un bar din Gara Bârlad. Unul dintre indivizi a făcut țândări o sticlă de capul amicului său.

Duminică, 20 decembrie, într-un bar aflat în imediata apropiere a Stației CFR Bârlad, doi tineri s-au bătut zdravăn din cauza unor datorii mai vechi. Cel mai ”șifonat” din această altercație a ieșit Ciprian Iovu, în vârstă de 34 de ani, care la momentul respectiv era în bar împreună cu un amic de al său în vârstă de 28 de ani. Amândoi sunt cunoscuți ca fiind amatori de păcănele și se pare că tensiunile între ei au izbucnit din cauza unei datorii mai vechi pe care Iovu o avea către tovarășul său. Din această cauză, cei doi s-au luat la ceartă, pentru ca ulterior totul să degenereze într-o bătaie în toată regula.

Tânărul de 28 de ani a apucat o sticlă de bere de pe masă și a început să-l lovească pe Iovu în cap de mai multe ori. La un moment dat, sticla cu care își lovea amicul s-a spart și din această cauză Iovu a suferit mai multe tăieturi în zona gâtului și a feței. Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”  din Bârlad, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial și cervical cu plăgi multiple, contuzie regiunea suprasprâncenară stângă, geniană stângă și pavilionul auricular stâng și laterocervical stâng.

După ce polițiștii de la Transporturi Feroviare (TF) i-au potolit pe cei doi, cazul a fost preluat de Poliția Bârlad care în prezent a deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

de Răzvan CĂLIN Doi bârlădeni, mari amatori de păcănele, s-au luat la bătaie într-un bar din Gara Bârlad. Unul dintre indivizi a făcut țândări o sticlă de capul amicului său. Duminică, 20 decembrie, într-un bar aflat în imediata apropiere a Stației CFR Bârlad, doi tineri s-au bătut zdravăn din cauza unor datorii mai vechi. Cel mai ”șifonat” din această altercație a ieșit Ciprian Iovu, în vârstă de 34 de ani, care la momentul respectiv era în bar împreună cu un amic de al său în vârstă de 28 de ani. Amândoi sunt cunoscuți ca fiind amatori de păcănele și se…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: