Home » Justitie » Eliberat din arest, deși a provocat moartea pasagerului din mașină

Eliberat din arest, deși a provocat moartea pasagerului din mașină

de Marian Mocanu

Andrei Ovidiu Gavril, tânărul care, băut fiind și conducând un vehicul neînmatriculat, a provocat un eveniment rutier în care și-a pierdut viața pasagerul său, Andrei Caverde, fiul șefului de post din comuna Ștefan cel Mare, a scăpat de arestul preventiv. Judecătorii Tribunalului Vaslui au admis contestația formulată de magistrații Judecătoriei Vaslui de menținere a arestării preventive a lui Andrei Ovidiu Gavril și au dispus plasarea lui în arest la domiciliu.

La mijlocul lunii noiembrie, în zona Bazarului Vaslui s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu moartea pasagerului, Andrei Caverde, fiul șefului de post din comuna Ștefan cel Mare și rănirea gravă a șoferului. Evenimentul s-a produs din cauza faptului că șoferul, Andrei Ovidiu Gavril, în vârstă de 22 de ani, era băut. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit bordura, a ricoșat într-un copac de pe marginea drumului, pe care l-a pus la pământ și apoi s-a oprit într-un gard de protecție. Autoturismul a suferit avarii puternice pe partea dreaptă, fiind nevoie de intervenția serviciului de descarcerare a ISU Vaslui. Pe lângă faptul că șoferul avea o alcoolemie de 1,15 la mie, autovehiculul pe care-l conducea nu era înmatriculat, fiind cumpărat cu doar câteva zile înainte. În consecință, la propunerea procurorilor, magistrații Judecătoriei Vaslui au decis arestarea preventivă a șoferului, acuzat de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Zilele trecute, magistrații Judecătoriei Vaslui au prelungit mandatul de arestare preventivă, decizie contestată de Andrei Ovidiu Gavril. Judecătorii Tribunalului Vaslui au admis contestația formulată de magistrații Judecătoriei Vaslui de menținere a arestării preventive a lui Andrei Ovidiu Gavril și au dispus plasarea lui în arest la domiciliu. Sentința este definitivă, astfel că, deși a provocat moartea celui mai bun prieten al său, Andrei Ovidiu Gavril își va putea petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei.

de Marian Mocanu Andrei Ovidiu Gavril, tânărul care, băut fiind și conducând un vehicul neînmatriculat, a provocat un eveniment rutier în care și-a pierdut viața pasagerul său, Andrei Caverde, fiul șefului de post din comuna Ștefan cel Mare, a scăpat de arestul preventiv. Judecătorii Tribunalului Vaslui au admis contestația formulată de magistrații Judecătoriei Vaslui de menținere a arestării preventive a lui Andrei Ovidiu Gavril și au dispus plasarea lui în arest la domiciliu. La mijlocul lunii noiembrie, în zona Bazarului Vaslui s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu moartea pasagerului, Andrei Caverde, fiul șefului de post din comuna…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: