Home / Monden / S-au angajat, dar nu la stat! Marcel Toader și nevasta lui au semnat contractul care le va aduce 48.000 de lei pe lună

S-au angajat, dar nu la stat! Marcel Toader și nevasta lui au semnat contractul care le va aduce 48.000 de lei pe lună

Din “la bine și la rău”, Maria și Marcel Toader s-au ales, pentru început, cu “la bine”. Proaspăt căsătoriți, cei doi încep să culeagă laurii uniunii lor, una cât se poate de profitabilă, am risca a spune. 

Probați, testați și întorși pe toate părțile de către producătorii show-ului “Ferma vedetelor” de la PRO TV, Maria și Marcel Toader au primit viza “buni pentru audiență” și au trecut la următorul nivel: vizita medicală.

Nici unul dintre concurenții care ajung în condițiile vitrege ale fermei nu scapă neverificat la sânge (la propriu), și nu numai. Au fost în regulă și cu sănătatea, așa că a rămas să iscălească actul în care se prevede tot ce au negociat în ultima vreme cu managerii însărcinați să racoleze vedete pentru marile formate ale postului.

Potrivit surselor din apropierea conducerii Pro, dar și ale celor din anturajul cuplului, Maria și Marcel ar urma să încaseze 6.000 de lei fiecare, pentru o săptămână petrecută în concurs.

Încasările merg mai bine în doi

La cel mai simplu calcul, cei doi ar aduce în casă 48.000 de lei, echivalentul a peste 10.000 de euro, pe lună. Asta în condițiile în care, în ultima vreme, s-a tot speculat că Toader ar avea mari probleme cu banii după câteva investiții nefericite și că singurul lui venit ar fi rămas televiziunea, de care, culmea, fugea ca dracul de tămâie pe vremea când era însurat cu Gabriela Cristea, vedetă TV cu state vechi.

Așadar, nici nu încape îndoială că, în doi, Maria și Marcel au numai de câștigat. Probabil că dacă s-ar fi prins de schemă de la prima nevastă – Maria este a șasea!!! -, fostul rugbyst ar fi ajuns departe.

Sursa: libertatea.ro

Din “la bine și la rău”, Maria și Marcel Toader s-au ales, pentru început, cu “la bine”. Proaspăt căsătoriți, cei doi încep să culeagă laurii uniunii lor, una cât se poate de profitabilă, am risca a spune.  Probați, testați și întorși pe toate părțile de către producătorii show-ului “Ferma vedetelor” de la PRO TV, Maria și Marcel Toader au primit viza “buni pentru audiență” și au trecut la următorul nivel: vizita medicală. Nici unul dintre concurenții care ajung în condițiile vitrege ale fermei nu scapă neverificat la sânge (la propriu), și nu numai. Au fost în regulă și cu sănătatea,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: