Home » Sport » Se dă startul celei de-a XV-a ediție a Memorialului „Nicolae Oancea”

Se dă startul celei de-a XV-a ediție a Memorialului „Nicolae Oancea”

petrea constantinOrganizarea evenimentului a fost pusă sub semnul întrebării deoarece până duminică, ziua în care trebuia să debuteze competiția, erau înscrise doar trei echipe, insuficiente pentru buna desfășurare a turneului. Din fericire a fost vorba doar de o amânare. Tradiția se păstrează și turneul va avea loc. Memorialul “Nicolae Oancea” este cea mai longevivă competiție de fotbal în sală și singura organizată fără întrerupere din zona Moldovei. Anul acesta va ajunge la a 15-a ediție.

Primul meciu se va disputa astăzi la ora 17.00. Ieri, la aceeași oră, la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut loc ședința tehnică a Memorialului „Nicolae Oancea”. La această întâlnire s-a stabilit că la turneu vor participa  zece echipe. Acestea se vor duela în două grupe de câte cinci echipe.  Învingătoarele din grupe vor disputa trofeul, în timp ce ocupantele locului doi vor disputa finala mică.

Competiția va fi găzduită de sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui. Vor participa jucători amatori cât și profesioniști. La sfârșitul evenimentului va avea loc o slujbă de comemorare a fostului antrenor Nicolae Oancea.

„Avem o colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport care ne va ajuta la premiere. Aceasta va consta în cupe și diplome pentru ocupanții locurilor unu, doi și trei, pentru cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar precum și pentru golgheterul turneului. Finala va fi arbitrată de cei doi arbitri care ne reprezintă cu cinste la nivel european și poate și mondial, Ovidiu Artene și Daniel Hulubei”, ne-a declarat profesorul Constantin Petrea, principalul organizator al turneului. (George PROCA)

Organizarea evenimentului a fost pusă sub semnul întrebării deoarece până duminică, ziua în care trebuia să debuteze competiția, erau înscrise doar trei echipe, insuficiente pentru buna desfășurare a turneului. Din fericire a fost vorba doar de o amânare. Tradiția se păstrează și turneul va avea loc. Memorialul “Nicolae Oancea” este cea mai longevivă competiție de fotbal în sală și singura organizată fără întrerupere din zona Moldovei. Anul acesta va ajunge la a 15-a ediție. Primul meciu se va disputa astăzi la ora 17.00. Ieri, la aceeași oră, la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut loc ședința…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: