Google+
Home » National » TVR transmite exclusiv Jocurile Olimpice din 2016 și campionatele europene de handbal feminin din 2016 și 2018

TVR transmite exclusiv Jocurile Olimpice din 2016 și campionatele europene de handbal feminin din 2016 și 2018

Televiziunea Română va transmite în exclusivitate Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro 2016 și campionatele europene de handbal feminin din 2016 și 2018, informează TVR. 

Televiziunea Română urmărește să transmită toate competițiile sportive importante și depune eforturi susținute în acest sens, anunță instituția, menționând că licitația pentru vânzarea drepturilor de televizare pentru Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2015, deținute de Compania beIN – divizia de sport a Al Jazeera -, a avut loc în perioada 2012 – 2013.

Televiziunea publică a participat și a depus o ofertă cu o sumă importantă, dar drepturile TV au fost atribuite unui post comercial din România, potrivit TVR. De altfel, prețul ridicat a făcut imposibilă cumpărarea drepturilor TV și de către alte televiziuni publice din Europa, cum ar fi cele din Rusia, Germania, Cehia, Ungaria și Olanda, adaugă Televiziunea publică.

Astfel, TVR felicită echipa de handbal feminin a României pentru performanța înregistrată și regretă că nu a putut transmite un eveniment atât de important pentru handbalul românesc. Naționala de handbal feminin a României a câștigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obținând o medalie mondială după 10 ani și prima de bronz din istorie.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Televiziunea Română va transmite în exclusivitate Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro 2016 și campionatele europene de handbal feminin din 2016 și 2018, informează TVR.  Televiziunea Română urmărește să transmită toate competițiile sportive importante și depune eforturi susținute în acest sens, anunță instituția, menționând că licitația pentru vânzarea drepturilor de televizare pentru Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2015, deținute de Compania beIN - divizia de sport a Al Jazeera -, a avut loc în perioada 2012 - 2013. Televiziunea publică a participat și a depus o ofertă cu o sumă importantă, dar drepturile TV au fost atribuite…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: