Home / Social / De Crăciun să fim mai buni!

De Crăciun să fim mai buni!

de Marian Mocanu

cadouri_pompieri1Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și mai ales să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie.

Acest lucru a făcut și personalul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui care, pe parcursul acestei zile, a fost alături de persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și recuperare neuropsihică Mălăiești din comuna Vutcani.

Pompierii nu au uitat nici anul acesta să ducă daruri acestor persoane greu încercate, vizita lor, devenită tradiție, fiind așteptată, de fiecare dată, cu bucurie și nerăbdare de cei aproximativ 60 de rezidenți. Mulțumită contribuției benevole a personalului din cadrul ISU s-a reușit strângerea unei sume de bani și achiziționarea cadourilor, constând în produse tradiționale și articole de îmbrăcăminte. Pompierii au oferit cadourile de Crăciun având, ca de fiecare dată mulțumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet.

de Marian Mocanu Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și mai ales să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie. Acest lucru a făcut și personalul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui care, pe parcursul acestei zile, a fost alături de persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și recuperare neuropsihică Mălăiești din comuna Vutcani. Pompierii nu au uitat nici anul acesta să ducă daruri acestor persoane greu încercate, vizita lor, devenită tradiție, fiind așteptată, de fiecare dată,…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: