Home » Administratie » Programul de Sărbători al instituțiilor bârlădene

Programul de Sărbători al instituțiilor bârlădene

Conform legii, angajații instituțiilor publice au liber de Crăciun, așa că, în perioada 25 – 27 decembrie, activitatea cu publicul va fi sistată, iar cea din spital se va fi ca în zilele de week-end. Serviciile medicale în secțiile Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad vor fi asigurate, în cele trei zile de sărbătoare, cu o treime din personalul medical. Excepție face Compartimentul de Primire a Urgențelor, unde se va lucra normal, urmând a fi preluate toate cazurile, inclusiv cele care de regulă ar trebui să fie văzute de medicii de familie, cabinetele acestora fiind închise. Ambulatoriul de specialitate al spitalului bârlădean va fi închis între 25 și 27 decembrie.

Liberi vor fi și angajații S.C. Aquavas, casieria fiind închisă, ultima zi în care se vor putea face plăți fiind astăzi, până la ora 16. Orice posibilă sesizare pe care o veți avea de făcut în legătură cu serviciul de apă și canal, va fi preluată de către dispeceratul societății, la numărul de telefon 0235 41 99 01.

Nici casieria de la S.C. CUP S.A. nu va avea program cu publicul. Bârlădenii care vor dori să plătească factura o pot achita tot astăzi, până la ora 16. Eventualele probleme urgente pot fi sesizate la numărul de telefon 0235 42 79 57, la echipa permanentă de intervenție.

Circumscripția sanitar – veterinară a pieței va fi deschisă astăzi până la ora 16, 25 și 26 decembrie închis, iar pe 27 decembrie va fi deschis între 7 – 11.

Farmaciile din Bârlad nu vor avea program normal de Crăciun, totuși pe 26 și 27, câteva vor fi deschise. Farmacia „Biosfarm” din zona Stadion va funcționa în toate cele trei zile de Crăciun, între orele 8 și 22. Pe timpul nopții, însă, nu va fi deschisă nicio farmacie, pentru că, de câțiva ani, la Bârlad nu funcționează niciuna non-stop, nici de sărbători nici în afara lor.

Primăria Bârlad va fi închisă de Crăciun, dar cei care vor să-și achite taxele și impozitele pot să o facă astăzi, pentru că Serviciul Taxe și Impozite va face încasări până la ora 14. (Mihaela NICULESCU)

Conform legii, angajații instituțiilor publice au liber de Crăciun, așa că, în perioada 25 - 27 decembrie, activitatea cu publicul va fi sistată, iar cea din spital se va fi ca în zilele de week-end. Serviciile medicale în secțiile Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad vor fi asigurate, în cele trei zile de sărbătoare, cu o treime din personalul medical. Excepție face Compartimentul de Primire a Urgențelor, unde se va lucra normal, urmând a fi preluate toate cazurile, inclusiv cele care de regulă ar trebui să fie văzute de medicii de familie, cabinetele acestora fiind închise. Ambulatoriul de specialitate al spitalului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: