Home / Social / Afumătoare pentru cârnați, făcută în curtea sinagogii din Vaslui

Afumătoare pentru cârnați, făcută în curtea sinagogii din Vaslui

O familie din Vaslui a făcut afumătoare pentru produsele tradiționale de Crăciun în curtea sinagogii din Vaslui, spre nemulțumirea locatarilor din zonă, care au reclamat la Poliția Locală faptul că fumul le intră în locuințe.

afumatoare_sinagogaCurtea sinagogii din Vaslui s-a transformat în loc de preparare a produselor tradiționale de Crăciun pentru o familie din cartier. Spre nemulțumirea locatarilor din zonă, care acuză faptul că fumul le intră în locuințe, polițiștii locali nu au luat nicio măsură, în ciuda reclamațiilor făcute în acest sens.

„Am trimis un echipaj în zonă pentru a vedea ceea ce este acolo. Din ceea ce mi s-a comunicat, problema s-ar fi rezolvat. O să verificăm din nou dacă au respectat sarcinile trasate”, a declarat directorul Poliție Locale Vaslui, Sorin Catană.

Șeful polițiștilor vasluieni nu a mai răspuns solicitărilor ulterioare, familia continuându-și activitatea în zonă, spre disperarea locatarilor. (Ionuț PREDA)                  

O familie din Vaslui a făcut afumătoare pentru produsele tradiționale de Crăciun în curtea sinagogii din Vaslui, spre nemulțumirea locatarilor din zonă, care au reclamat la Poliția Locală faptul că fumul le intră în locuințe. Curtea sinagogii din Vaslui s-a transformat în loc de preparare a produselor tradiționale de Crăciun pentru o familie din cartier. Spre nemulțumirea locatarilor din zonă, care acuză faptul că fumul le intră în locuințe, polițiștii locali nu au luat nicio măsură, în ciuda reclamațiilor făcute în acest sens. „Am trimis un echipaj în zonă pentru a vedea ceea ce este acolo. Din ceea ce mi…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: