Home » Social » De Crăciun, prefectul Puică s-a dat cu patinele pe gheață, Buzatu s-a dus la țară

De Crăciun, prefectul Puică s-a dat cu patinele pe gheață, Buzatu s-a dus la țară

prefectul puica la patinaj in copouȘefii de la județ se pare că s-au relaxat la maxim în perioada sărbătorilor. Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a preferat să-și ia concediu de odihnă până după sărbători și să se retragă, în primele două zile de Crăciun, pe meleagurile natale, la Ruginoasa, în județul Iași. Acolo, a petrecut nașterea Domnului împreună de tatăl său, ulterior revenind în județ pentru a primi urătorii la PSD.

La rândul său, prefectul Andrei Puică „s-a rupt” de cotidian și s-a dus împreună cu familia la patinoarul din parcul Copou din Vaslui. Cu 10 lei, a închiriat o pereche de patine și s-a dat pe gheață. Chiar dacă nu este un patinator desăvârșit, nu „a reușit” să vină în contact direct cu gheața, evident în afară de șina ascuțită a patinei.(Ionuț PREDA)

Șefii de la județ se pare că s-au relaxat la maxim în perioada sărbătorilor. Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a preferat să-și ia concediu de odihnă până după sărbători și să se retragă, în primele două zile de Crăciun, pe meleagurile natale, la Ruginoasa, în județul Iași. Acolo, a petrecut nașterea Domnului împreună de tatăl său, ulterior revenind în județ pentru a primi urătorii la PSD. La rândul său, prefectul Andrei Puică „s-a rupt” de cotidian și s-a dus împreună cu familia la patinoarul din parcul Copou din Vaslui. Cu 10 lei, a închiriat o pereche de patine și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: