Home / Administratie / Mircea Chiosa, fost viceprimar al Vasluiului, a murit în prima zi de Crăciun

Mircea Chiosa, fost viceprimar al Vasluiului, a murit în prima zi de Crăciun

Fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 64 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Cel care a făcut echipă cu Victor Cristea în ultimul mandat al acestuia de primar și cu actualul edil Vasile Pavăl, Chiosa a ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2004-2007, din partea PRM. Acesta este singurul partid la care a activat și pentru care, în 2008, a candidat și pentru un post de senator pe Colegiul Huși, însă fără succes.

În ianuarie 2007, Mircea Chiosa și-a dat demisia din funcția de viceprimar, cu două zile înainte de a se pronunța instanța cu privire la starea sa de incompatibilitate, având în vedere că era acționar la o firmă. De altfel, după retragerea sa din administrație, s-a ocupat de societatea sa cu activități în domeniul forajelor și studiilor geotehnice pentru construcții civile și industriale.

Născut la Murgeni, Mircea Chiosa a candidat și la Primăria Vaslui, în anul 2004, tot din partea PRM, și a obținut 3,94% din voturile populației, procent ce l-a plasat pe locul cinci. (Ionuț PREDA)

Fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 64 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Cel care a făcut echipă cu Victor Cristea în ultimul mandat al acestuia de primar și cu actualul edil Vasile Pavăl, Chiosa a ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2004-2007, din partea PRM. Acesta este singurul partid la care a activat și pentru care, în 2008, a candidat și pentru un post de senator pe Colegiul Huși, însă fără succes. În ianuarie 2007, Mircea Chiosa și-a dat demisia din funcția de viceprimar, cu…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

Vasile Ioniță, liderul Sindicatului din Transurb Vaslui, intră în greva foamei

de Dănuț CIOBANU De vineri, ...

Preluarea serviciului de salubritate de către noul operator intră în linie dreaptă, la Bârlad

Primăria Bârlad va pune la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: