Home / Administratie / Mircea Chiosa, fost viceprimar al Vasluiului, a murit în prima zi de Crăciun

Mircea Chiosa, fost viceprimar al Vasluiului, a murit în prima zi de Crăciun

Fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 64 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Cel care a făcut echipă cu Victor Cristea în ultimul mandat al acestuia de primar și cu actualul edil Vasile Pavăl, Chiosa a ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2004-2007, din partea PRM. Acesta este singurul partid la care a activat și pentru care, în 2008, a candidat și pentru un post de senator pe Colegiul Huși, însă fără succes.

În ianuarie 2007, Mircea Chiosa și-a dat demisia din funcția de viceprimar, cu două zile înainte de a se pronunța instanța cu privire la starea sa de incompatibilitate, având în vedere că era acționar la o firmă. De altfel, după retragerea sa din administrație, s-a ocupat de societatea sa cu activități în domeniul forajelor și studiilor geotehnice pentru construcții civile și industriale.

Născut la Murgeni, Mircea Chiosa a candidat și la Primăria Vaslui, în anul 2004, tot din partea PRM, și a obținut 3,94% din voturile populației, procent ce l-a plasat pe locul cinci. (Ionuț PREDA)

Fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 64 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Cel care a făcut echipă cu Victor Cristea în ultimul mandat al acestuia de primar și cu actualul edil Vasile Pavăl, Chiosa a ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2004-2007, din partea PRM. Acesta este singurul partid la care a activat și pentru care, în 2008, a candidat și pentru un post de senator pe Colegiul Huși, însă fără succes. În ianuarie 2007, Mircea Chiosa și-a dat demisia din funcția de viceprimar, cu…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: