Home / Justitie / Țepar băgat la răcoare!
Mihaela Ștraub

Țepar băgat la răcoare!

de Răzvan CĂLIN

Un individ din Bârlad care a escrocat 17 firme a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Recent, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bârlădean care a reușit să țepuiască nu mai puțin de 17 societăți comerciale. Este vorba despre Adrian Marius Rus, în vârstă de 34 de ani, care a fost prins de oamenii legii chiar în timp ce revenea în țară pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă.
”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în anul 2014, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Bârlad, acesta a contactat prin internet administratorii a 17 societăți comerciale din țară, de la care a solicitat furnizarea de mărfuri. Pentru plata bunurilor, bărbatul a emis file C.E.C. ori bilete la ordin fără a avea disponibil în cont la data scadentă. Polițiștii de investigare a criminalității economice au reunit cele 17 dosare penale și au stabilit faptul că prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională desfășurată este de peste 590.000 lei”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
În luna septembrie a.c., Judecătoria Bârlad a emis pe numele lui Rus un mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât acesta s-a sustras de la activitatea de urmărire penală. Astfel, bărbatul a fost dat în urmărire națională, iar în cursul săptămânii trecute a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Borș. Instanța a confirmat măsura preventivă dispusă împotriva bărbatului, fapt pentru care polițiștii Serviciului de investigare a Criminalității Economice Vaslui continuă cercetările cu bărbatul în stare de arest preventiv.

de Răzvan CĂLIN Un individ din Bârlad care a escrocat 17 firme a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile. Recent, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bârlădean care a reușit să țepuiască nu mai puțin de 17 societăți comerciale. Este vorba despre Adrian Marius Rus, în vârstă de 34 de ani, care a fost prins de oamenii legii chiar în timp ce revenea în țară pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă. ”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în anul 2014, în calitate de administrator al unei…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: