Home / Justitie / Țepar băgat la răcoare!
Mihaela Ștraub

Țepar băgat la răcoare!

de Răzvan CĂLIN

Un individ din Bârlad care a escrocat 17 firme a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Recent, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bârlădean care a reușit să țepuiască nu mai puțin de 17 societăți comerciale. Este vorba despre Adrian Marius Rus, în vârstă de 34 de ani, care a fost prins de oamenii legii chiar în timp ce revenea în țară pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă.
”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în anul 2014, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Bârlad, acesta a contactat prin internet administratorii a 17 societăți comerciale din țară, de la care a solicitat furnizarea de mărfuri. Pentru plata bunurilor, bărbatul a emis file C.E.C. ori bilete la ordin fără a avea disponibil în cont la data scadentă. Polițiștii de investigare a criminalității economice au reunit cele 17 dosare penale și au stabilit faptul că prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională desfășurată este de peste 590.000 lei”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
În luna septembrie a.c., Judecătoria Bârlad a emis pe numele lui Rus un mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât acesta s-a sustras de la activitatea de urmărire penală. Astfel, bărbatul a fost dat în urmărire națională, iar în cursul săptămânii trecute a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Borș. Instanța a confirmat măsura preventivă dispusă împotriva bărbatului, fapt pentru care polițiștii Serviciului de investigare a Criminalității Economice Vaslui continuă cercetările cu bărbatul în stare de arest preventiv.

de Răzvan CĂLIN Un individ din Bârlad care a escrocat 17 firme a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile. Recent, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bârlădean care a reușit să țepuiască nu mai puțin de 17 societăți comerciale. Este vorba despre Adrian Marius Rus, în vârstă de 34 de ani, care a fost prins de oamenii legii chiar în timp ce revenea în țară pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă. ”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în anul 2014, în calitate de administrator al unei…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: