Home » Sanatate » Bârlădean mușcat de porc

Bârlădean mușcat de porc

De Ignat, un bârlădean a fost mușcat de porcul pe care tocmai încerca să-l prindă pentru a-l sacrifica. Nu a dat importanță rănii timp de câteva zile, dar pentru că a început să-l doară rău, s-a dus la spital.

„În ajun de Crăciun s-a prezentat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” un bărbat de 51 de ani, care prezenta la mâna dreaptă o plagă mușcată și infectată. Pacientului i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate și a suferit și o intervenție chirurgicală. Este internat în secția de Chirurgie plastică și urmează tratament cu antibiotice”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Mușcăturile de porc sunt mai rare, dar neglijate pot pune viața pacientului în pericol. Doctorul Oleg Tacu, medicul plastician care s-a ocupat de caz, a declarat că pacientul nu a avut o rană foarte gravă, dar recomandă tuturor celor care sunt mușcați de animale să vină la spital imediat pentru ca plaga să nu se suprainfecteze.

În zilele de Crăciun au mai fost mușcate alte trei persoane: două de câini și una de pisică. (Mihaela NICULESCU)

De Ignat, un bârlădean a fost mușcat de porcul pe care tocmai încerca să-l prindă pentru a-l sacrifica. Nu a dat importanță rănii timp de câteva zile, dar pentru că a început să-l doară rău, s-a dus la spital. „În ajun de Crăciun s-a prezentat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” un bărbat de 51 de ani, care prezenta la mâna dreaptă o plagă mușcată și infectată. Pacientului i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate și a suferit și o intervenție chirurgicală. Este internat în secția de Chirurgie plastică și urmează tratament cu antibiotice”, ne-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: