Home / Social / Direcția de Protecție a Copilului Vaslui, luată cu „asalt” de colindători

Direcția de Protecție a Copilului Vaslui, luată cu „asalt” de colindători

Zeci de copii și salariați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au colindat și urat, luni, la sediul instituției din Vaslui, unde conducerea a anunțat și sărbătorirea a 18 ani de la înființarea unității care se ocupă de ocrotirea celor aflați în situații vulnerabile.

Zi de dublă sărbătoare, luni, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Pe de o parte s-au sărbătorit 18 ani de la înființarea unității și pe de altă parte conducerea instituției a primit colindătorii. Principalii protagoniști ai evenimentelor au fost, desigur, copiii care, o parte aflați în sistemul de protecție, au încântat asistența prin cântecele cu specific sărbătorilor de iarnă, precum și prin sceneta nașterii lui Isus. Invitați speciali au fost copiii coralei „Fantasia”, condusă de profesorul Vasile Negură, care, la fel ca la orice eveniment la care participă, au stârnit ropote de aplauze după fiecare interpretare.

Pentru noi, întâlnirea de astăzi este una de suflet. Cei 18 ani de activitate ar fi trebuit să-i marcăm la 1 noiembrie, însă am considerat că este mult mai bine să sărbătorim acum, la sfârșit de an, când ne putem aduna cu toții. Mi-ar plăcea ca și la 20 de ani și de ce nu și la 50 de ani de la înființarea instituției să sărbătorim împreună”, a declarat Ionel Armeanu, directorul DGASPC Vaslui.

Finalul întâlnirii a aparținut salariaților instituției, care și-au urat șefii. De la evenimentul organizat în aer liber nu a lipsit nici conducerea Consiliului Județean (CJ) Vaslui. Printre invitați a fost și Marin Nistor, primul director al DGASPC Vaslui, în prezent, directorul economic al CJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

Zeci de copii și salariați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au colindat și urat, luni, la sediul instituției din Vaslui, unde conducerea a anunțat și sărbătorirea a 18 ani de la înființarea unității care se ocupă de ocrotirea celor aflați în situații vulnerabile. Zi de dublă sărbătoare, luni, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Pe de o parte s-au sărbătorit 18 ani de la înființarea unității și pe de altă parte conducerea instituției a primit colindătorii. Principalii protagoniști ai evenimentelor au fost, desigur, copiii care, o parte aflați în sistemul de protecție,…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: