Home » Administratie » Câinii comunitari din Vaslui dorm pe pături de la spital și mănâncă doar crochete

Câinii comunitari din Vaslui dorm pe pături de la spital și mănâncă doar crochete

Câinii comunitari strânși de pe străzile din municipiul Vaslui au un trai la care nu visează, probabil, nici persoanele fără adăpost din marile orașe ale țării. Dornică să nu încalce legea și să fie sancționată de vreo autoritate a statului, Goscom Vaslui a decis să le asigure tot confortul zecilor de maidanezi care sunt adăpostiți temporar în padocurile aflate acum la fosta Uzina de Termoficare Urbană. Pe lângă curățenia zilnică și tratamentul sanitar-veterinar de rigoare, câinii comunitari dorm în culcușuri calde, fără a simți temperaturile scăzute de afară.

„Am reușit să facem o achiziție de pături date la casare la Spitalul Județean Vaslui, cu care acum asigurăm culcușurile câinilor. Noi nu facem nimic altceva decât respectăm întocmai prevederile legale”, a declarat directorul SC Goscom SA Vaslui, Cătălin Bârleanu.

Pe lângă confort, cei 25 de maidanezi care sunt adăpostiți în prezent în padocuri mănâncă doar hrană uscată, acele crochete speciale pentru câini. Asta după ce, tot prin lege, celor care gestionează situația câinilor fără stăpân li s-a interzis să le mai dea mâncare resturi alimentare strânse de la diverse cantine din oraș. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Directoreeeeee…cum poti mintii in halul asta ? Unde duci cainii astia la sfarsit de luna ? Vrei sa-ti zic eu sa stie lumea ? Le faci injectii letale si vine o masina din Botosani care ii ia pt ai jupuii . Ce contitii ? Aveoai tu conditiile care le faci la caini …dar si la oameni ! Sa-ti dea D-zeu tie SI LA FAMILIA TA asa cum faci la salariatii din GOSCOM , si la cainii din padocuri ! Fac foame sarmanii si urla de se aude de pe malul apei Barlad……Sa fi blestemat…si sa ajungi asa dupa cum faci !

%d blogeri au apreciat: