Home » Social » Drumarii nu-s siguri că nu vor fi luați prin surprindere de iarna grea

Drumarii nu-s siguri că nu vor fi luați prin surprindere de iarna grea

Societatea Lucrări Drumuri și Poduri SA Vaslui, la care Consiliul Județean este unic acționar, susține că este pregătită să intervină, pe timpul iernii, pe cei 960 de kilometri de drumuri județene, atât din punct de vedere al utilajelor cât și al materialului antiderapant.

Locuitorii județului Vaslui nu ar trebui să aibă de suferit, în cazul unor ninsori, din punct de vedere al comunicațiilor pe drumurile județene. Cel puțin așa susține conducerea LDP SA Vaslui, care are în administrare 960 de kilometri de artere. În prezent, societate are pregătite 18 utilaje de deszăpezire, însemnând autogredere, răspânditoare, autoferze și încărcătoare de zăpadă. De asemenea, în depozitele unității se află 4.500 metri cubi de material antiderapant, precum și 100 de tone de sare.

Noi spunem că suntem pregătiți să intervenim în momentul de față. Însă, cum iarna nu-i ca vara, nu avem de unde ști ce surprize pot apărea, mai ales atunci când vântul suflă în rafale. Pe lângă utilajele noastre, putem apela, în caz de nevoie, și la colaboratori de-ai noștri cu care avem încheiate contracte pentru alte 15 utilaje de deszăpezire ”, a declarat directorul SC LDP Vaslui, Adrian Cotigă.

Pe lângă depozitele create, SC LDP SA Vaslui a distribuit în grămezi material antiderapant pe pantele și rampele drumurilor județene astfel încât șoferii, în caz de necesitate, să-l poată folosi. (Ionuț PREDA)

Societatea Lucrări Drumuri și Poduri SA Vaslui, la care Consiliul Județean este unic acționar, susține că este pregătită să intervină, pe timpul iernii, pe cei 960 de kilometri de drumuri județene, atât din punct de vedere al utilajelor cât și al materialului antiderapant. Locuitorii județului Vaslui nu ar trebui să aibă de suferit, în cazul unor ninsori, din punct de vedere al comunicațiilor pe drumurile județene. Cel puțin așa susține conducerea LDP SA Vaslui, care are în administrare 960 de kilometri de artere. În prezent, societate are pregătite 18 utilaje de deszăpezire, însemnând autogredere, răspânditoare, autoferze și încărcătoare de zăpadă.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: