Home / Sanatate / De Sărbători, bârlădenii au intrat în farmacii pentru lubrefiante și stimulente sexuale

De Sărbători, bârlădenii au intrat în farmacii pentru lubrefiante și stimulente sexuale

Spiritul Crăciunului, masa îmbelșugată și odihna din zilele de Crăciun i-au făcut pe mulți bârlădeni să le crească apetitul sexual. Farmaciile deschise în cele trei zile de Crăciun, la Bârlad, au avut vânzări remarcabile în privința unei categorii speciale de produse. Printre cele mai căutate de bârlădeni s-au numărat lubrefiantele și stimulentele sexuale de tot felul. Într-o farmacie din zona Stadion a fost epuizat stocul acestor produse aducătoare de plăceri, farmaciștii aprovizionându-se pentru Revelion pentru a putea oferi clienților ceea ce își doresc.

„Au cumpărat lubrefiante și stimulente nu doar tinerii, ci și persoane în vârstă. Dintre aceștia din urmă, unii au preferat un produs chinezesc naturist cu efecte similare pastilelor de Viagra”, a declarat o farmacistă.

În schimb, prezervativele nu prea au avut căutare. În topul produselor vândute în farmacii s-au aflat antiinflamatoarele și analgezicele, medicamentele pentru reglarea digestiei, pastile pentru dureri în gât, cât și soluții dezinfectante, antibiotice și feșe necesare pentru acordarea primului ajutor în cazul unor accidente casnice minore. (Mihaela NICULESCU)

Spiritul Crăciunului, masa îmbelșugată și odihna din zilele de Crăciun i-au făcut pe mulți bârlădeni să le crească apetitul sexual. Farmaciile deschise în cele trei zile de Crăciun, la Bârlad, au avut vânzări remarcabile în privința unei categorii speciale de produse. Printre cele mai căutate de bârlădeni s-au numărat lubrefiantele și stimulentele sexuale de tot felul. Într-o farmacie din zona Stadion a fost epuizat stocul acestor produse aducătoare de plăceri, farmaciștii aprovizionându-se pentru Revelion pentru a putea oferi clienților ceea ce își doresc. „Au cumpărat lubrefiante și stimulente nu doar tinerii, ci și persoane în vârstă. Dintre aceștia din urmă,…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: