Home / World / Doi islamiști britanici, soț și soție, pregăteau un atentat de amploare la Londra

Doi islamiști britanici, soț și soție, pregăteau un atentat de amploare la Londra

Doi islamiști britanici, soț și soție, au fost găsiți vinovați de pregătirea unui atac terorist sinucigaș care urma să fie comis la Londra, în casa celor doi fiind găsite substanțe chimice periculoase, informează site-ul postului Sky News. 

Mohammed Rehman, în vârstă de 25 de ani, și soția lui, Sana Ahmed Khan, în vârstă de 24 de ani, au fost găsiți vinovați de Tribunalul penal central de implicare în activități teroriste.

Justiția britanică a stabilit că cei doi islamiști intenționau să comită un atac de amploare într-un centru comercial din Londra sau la rețeaua de metrou.

“Centrul comercial Westfield sau metroul londonez? Orice sfat va fi apreciat”, scrisese Mohammed Rehman pe Twitter cu pseudonimul “Atentatorul tăcut” și folosind o fotografie de profil a lui Mohammed Emwazi, supranumit “John Jihadistul”, fost călău al rețelei teroriste Stat Islamic mort într-un raid aerian în Siria. 

Celor doi, care neagă acuzațiile, urmează să li se comunice sentința la o dată ulterioară.

Potrivit procurorilor, Rehman intenționa să comită un atac sinucigaș.

În casa din orășelul Reading (regiunea britanică Anglia) a celor doi islamiști au fost găsite substanțe chimice care puteau fi folosite pentru comiterea unui atentat de amploare.

Doi islamiști britanici, soț și soție, au fost găsiți vinovați de pregătirea unui atac terorist sinucigaș care urma să fie comis la Londra, în casa celor doi fiind găsite substanțe chimice periculoase, informează site-ul postului Sky News.  Mohammed Rehman, în vârstă de 25 de ani, și soția lui, Sana Ahmed Khan, în vârstă de 24 de ani, au fost găsiți vinovați de Tribunalul penal central de implicare în activități teroriste. Justiția britanică a stabilit că cei doi islamiști intenționau să comită un atac de amploare într-un centru comercial din Londra sau la rețeaua de metrou. "Centrul comercial Westfield sau metroul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Decizie oficiala: Landurile germane nu mai vor noi inmatriculari de automobile pe benzina si motorina, incepand cu anul 2030

Landurile germane nu vor sa ...

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din ...

The New York Times anunță că o susține pe Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA

Cotidianul The New York Times ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: