Home / Monden / Familia Măruță adună 20.000 € într-o noapte

Familia Măruță adună 20.000 € într-o noapte

După un an greu, plin de evenimente atât în viața profesională, cât și în cea personală, vacanța la munte este o gură de aer proaspăt pentru celebra familie Măruță. Andra și Cătălin au plecat în Poiana Brașov să se relaxeze, alături de copii și de socri, însă fix în Noaptea dintre Ani se întorc la muncă. Cei doi urcă pe scenă pentru 20.000 de euro?

A devenit deja tradiție ca de Sărbători cele două vedete PRO TV, Andra și Cătălin Măruță, să se adune cu mic, cu mare, alături de copii și de socrii, și să se retragă într-un loc de poveste, cu zăpadă, vin fiert și cozonac. Anul acesta e cu atât mai important, pentru că îl petrec în patru și este prima zăpadă din viața fiicei lor Eva, în vârstă de șase luni.

Așa că părinții au profitat la maximum de moment să o călească, la aproape 180 de kilometri de casă, mai precis pe pârtia din Poiana Brașov. “Ne aflăm de mai bine de o săptămână la munte și ne bucurăm din plin de zăpadă. Am fost pe pârtie, am făcut drumeții, ne-am plimbat cu căruța trasă de cai, cu telegondola, așa că am avut activitate. Bineînțeles, copiii sunt cei mai fericiți, a venit și Moș Crăciun”, a declarat Cătălin Măruță pentru Click!. Cu toții sunt fericiți, iar pozele de familie par desprinse dintr-o reclamă de Crăciun. Huzurul este întrerupt chiar de finalul de an, căci pe 31 decembrie cele două vedete din familia Măruță se întorc la muncă. Amândoi vor urca pe scenă să bucure publicul, însă efortul le este răsplăit din plin. Prima dată vor spune “La mulți ani” românilor, din Parcul Titan, acolo unde Cătălin prezintă programul artistic de Revelion, iar Andra va cânta. Apoi, ei se vor îndrepta spre Câmpina pentru că soția omului de televiziune va urca din nou pe scenă să încânte publicul prahovean cu vocea ei, pentru 45 de minute. În total, familia Măruță va pleca acasă cu 20.000 de euro, adică 14.000 de euro va încasa doamna Măruță din cele două prestații artistice, iar soțul 6.000 de euro. Vor petrece și ei Revelionul, însă vor ciocni paharul de șampanie cu părinții lor, spre dimineață. Distracția se va prelungi pe pârtia din Poiană, la un hotel de lux,  până pe 3 ianuarie. Atunci tot familionul Măruță va spune “stop vacanță” și se va întoarce fiecare la casa lui. Andra și Cătălin, la București, Constantin și Rusalșina Măruță la Târgu Jiu, iar Mihai și Elena, la Câmpia Turzii.

Sursa; click.ro

După un an greu, plin de evenimente atât în viața profesională, cât și în cea personală, vacanța la munte este o gură de aer proaspăt pentru celebra familie Măruță. Andra și Cătălin au plecat în Poiana Brașov să se relaxeze, alături de copii și de socri, însă fix în Noaptea dintre Ani se întorc la muncă. Cei doi urcă pe scenă pentru 20.000 de euro? A devenit deja tradiție ca de Sărbători cele două vedete PRO TV, Andra și Cătălin Măruță, să se adune cu mic, cu mare, alături de copii și de socrii, și să se retragă într-un loc…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce a ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ”Jariștea”, ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât posibil ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: