Home / Social / Programul casieriilor companiilor de utilități publice în perioada imediat următoare

Programul casieriilor companiilor de utilități publice în perioada imediat următoare

de Marian MOCANU

În general, companiile furnizoare de utilități publice, dar și băncile ori casieriile finanțelor publice locale vor funcționa în ziua de 31 decembrie, unele după program normal, altele cu program redus. În primele zile lucrătoare a Noului An, cu excepția casieriilor Finanțelor Publice Locale și a Gaz Est, se reia programul normal de lucru.

Vasluienii care mai au de achitat facturi la utilități sau doresc să achite dări o pot face inclusiv în ajunul Anului Nou. Astfel, casieriile Aquavas SA sucursala Vaslui vor funcționa joi, 31 decembrie între orele 7.30 – 18.30, urmând programul să se reia începând de luni, 4 ianuarie.

La Gaz Est SA, casieriile și serviciul de relații cu publicul vor funcționa după program normal, până la ora 16.30, urmând ca activitatea acestor ghișeuri să se reia începând cu data de 6 ianurie.

La Goscom, casieriile vor fi deschise în ajun de An Nou, până la ora 13.00. Și în cazul E.On Romania sau a societăților de telecablu, ghișeele de relații cu publicul vor funcționa după program normal atât joi, 31 decembrie, cât și începând cu data de 4 ianuarie.

Pe toată această perioadă, dispeceratele societăților furnizoare de utilități publice vor funcționa non-stop și se va asigura intervenția echipelor de deranjamente în caz de avarii.

În ceea ce privește casieriile Finanțelor Publice Locale Vaslui, joi, 31 decembrie, acestea vor funcționa după program normal, până la ora 16.30. În primele zile a anului viitor, se vor încasa doar taxe și amenzi, urmând ca în cazul taxelor și impozitelor locale, acestea să fie încasate începând cu data de 11 ianuarie. În schimb, toate ghișeele Administrației Finanțelor Publice vor funcționa după program normal, între orele 8.30 – 16.30, atât în ziua de 31 decembrie, cât și începând din data de 4 ianuarie.

În ceea ce privește băncile, în ziua de 31 decembrie, acestea vor avea program scurt la ghișee, de exemplu, la BCR până la ora 13.00, iar la BRD până la ora 15.00, inclusiv sâmbătă, 2 ianuarie. În această perioadă va fi asigurată alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM) ce vor fi la dispoziția clienților, 24 de ore din 24. Activitatea băncilor va fi reluată normal începând din data de 4 ianuarie.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: