Home / Social / Un șofer a fugit de la locul accidentului!

Un șofer a fugit de la locul accidentului!

de Răzvan CĂLIN

Conducătorul auto al unei mașini care s-a tamponat cu un taxi a fugit de la fața locului.

Luni, 28 decembrie, un banal accident rutier petrecut în centrul Bârladului a luat o turnură mai puțin obișnuită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20, pe Bulevardul Republicii, la intersecția din apropierea Hotelului ”Moldova”. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad se pare că la un moment dat un autoturism care circula din direcția Piața ”Sf. Ilie” către Centrul Civic, a virat stânga și când a ajuns în intersecția de la Hotel ”Moldova” a intrat pe contrasens. Din această cauză, a intrat în coliziune cu un taxi care circula dinspre Primăria Bârlad.

Nu se știe, deocamdată, ce motive avea, dar cert este că șoferul de pe mașina cu pricina a dispărut rapid de la fața locului. Deși accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, rezultând doar avarierea ușoară a celor autoturisme.

”Într-adevăr, unul din cei doi conducători auto (taximetristul, n.r.) implicați în tamponare s-a prezentat la colegii de la Bârlad imediat după accident și a spus cele întâmplate. Însă, ce de al doilea șofer nu a făcut acest lucru. El are, conform legislației în vigoare, un termen de 24 ore de la producerea accidentului, timp în care trebuie să se prezinte la poliție. În caz contrar, riscă să suporte rigorile legii, pedeapsa putând merge până la reținerea permisului de conducere în vederea suspendării”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Conducătorul auto al unei mașini care s-a tamponat cu un taxi a fugit de la fața locului. Luni, 28 decembrie, un banal accident rutier petrecut în centrul Bârladului a luat o turnură mai puțin obișnuită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20, pe Bulevardul Republicii, la intersecția din apropierea Hotelului ”Moldova”. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad se pare că la un moment dat un autoturism care circula din direcția Piața ”Sf. Ilie” către Centrul Civic, a virat stânga și când a ajuns în intersecția de la Hotel ”Moldova” a intrat pe contrasens. Din…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: