Home / Social / Un șofer a fugit de la locul accidentului!

Un șofer a fugit de la locul accidentului!

de Răzvan CĂLIN

Conducătorul auto al unei mașini care s-a tamponat cu un taxi a fugit de la fața locului.

Luni, 28 decembrie, un banal accident rutier petrecut în centrul Bârladului a luat o turnură mai puțin obișnuită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20, pe Bulevardul Republicii, la intersecția din apropierea Hotelului ”Moldova”. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad se pare că la un moment dat un autoturism care circula din direcția Piața ”Sf. Ilie” către Centrul Civic, a virat stânga și când a ajuns în intersecția de la Hotel ”Moldova” a intrat pe contrasens. Din această cauză, a intrat în coliziune cu un taxi care circula dinspre Primăria Bârlad.

Nu se știe, deocamdată, ce motive avea, dar cert este că șoferul de pe mașina cu pricina a dispărut rapid de la fața locului. Deși accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, rezultând doar avarierea ușoară a celor autoturisme.

”Într-adevăr, unul din cei doi conducători auto (taximetristul, n.r.) implicați în tamponare s-a prezentat la colegii de la Bârlad imediat după accident și a spus cele întâmplate. Însă, ce de al doilea șofer nu a făcut acest lucru. El are, conform legislației în vigoare, un termen de 24 ore de la producerea accidentului, timp în care trebuie să se prezinte la poliție. În caz contrar, riscă să suporte rigorile legii, pedeapsa putând merge până la reținerea permisului de conducere în vederea suspendării”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Conducătorul auto al unei mașini care s-a tamponat cu un taxi a fugit de la fața locului. Luni, 28 decembrie, un banal accident rutier petrecut în centrul Bârladului a luat o turnură mai puțin obișnuită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20, pe Bulevardul Republicii, la intersecția din apropierea Hotelului ”Moldova”. Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad se pare că la un moment dat un autoturism care circula din direcția Piața ”Sf. Ilie” către Centrul Civic, a virat stânga și când a ajuns în intersecția de la Hotel ”Moldova” a intrat pe contrasens. Din…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: