Home » Administratie » 2015, an de excepție pentru Gaz Est Vaslui

2015, an de excepție pentru Gaz Est Vaslui

de Marian MOCANU

Pentru Gaz Est SA Vaslui anul 2015 a fost unul a investițiilor importante, aproape patru milioane de lei fiind alocate atât dezvoltării rețelei de distribuție a gazelor naturale, cât și perfecționarea salariaților. Compania vasluiană a devenit anul trecut un jucător important la nivel național pe piața gazelor naturale, Gaz Est furnizând gaze la instituții și companii importante din întreaga țară. „Dacă 2015 a fost un an a saltului calitativ și a progresului companiei, 2016 va fi un salt în ceea ce privește performanța!”, a precizat inginerul Adrian Tighici, directorul general al companiei.

O companie vasluiană a ajuns un jucător important la nivel național pe piața energiei. Este vorba de SC Gaz Est SA Vaslui, companie care, în timp, a avut o dezvoltare spectaculoasă, ajungând de la un operator local la un jucător recunoscut pe piața gazelor naturale. Anul 2015 a fost, așa cum declară conducerea companiei, cel mai bun an din istoria firmei, un an al investițiilor și a performanței. „Saltul companiei Gaz Est este recunoscut chiar de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, dar și de abonații noștri, care ne-au acordat cel mai bun calificativ. Prin readaptarea la economia de piață liberă, Gaz Est a ajuns să deservească abonați de pe tot teritoriul României. Proiectele și strategiile creionate în 2014 au făcut posibilă intrarea pe un trend ascendent a companiei. Am înțeles care este direcția de urmat nu doar pentru a rezista pe piața energiei, dar și pentru a deveni un operator important de furnizare și distribuție a gazelor naturale. Ne-am reorganizat în primul rând resursele și astfel am ajuns un jucător activ la Bursă și pe SEAP, zilnic participând la licitații pentru furnizarea de gaze naturale. Competiția este acerbă, având drept jucători companii foarte mari. Cu toate acestea, prin seriozitate, Gaz Est Vaslui a ajuns acum să câștige multe din licitațiile la care am participat. Pentru a ajunge aici multe din resursele companiei au fost direcționate către investiții, inclusiv în ceea ce privește gradul de perfecționare a salariaților noștri, lucru care dealtfel este reflectat pe deplin prin rezultatele obținute”, a declarat Adrian Tighici, directorul general al Gaz Est SA Vaslui, cu ocazia bilanțului prezentat la sfârșitul anului 2015.

În anul 2015, Gaz Est SA Vaslui, care a ajuns să deservească circa 40.000 de abonați casnici sau industriali din întreaga țară, a alocat pentru investiții aproape patru milioane de lei. Investițiile nu au însemnat doar dezvoltarea infrastructurii rețelei de distribuție a gazelor naturale ori achiziționarea de echipamente performante care să facă posibil saltul tehnologic. S-a pus accent deosebit pe dezvoltarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în special în mediul rural, singura șansă de dezvoltare a mediului de afaceri și a confortului din aceste comunități. De aceea, în planurile societății a fost inclusă o strategie de continuare a dezvoltării de distribuție a gazelor, care prevede inclusiv realizarea de rețele de distribuție și în localități din alte zone ale țării, ca o condiție în dezvoltarea viitoare a societății. O atenție deosebită a fost acordată anul trecut perfecționării angajaților, mulți dintre cei circa 85 de salariați ai companiei fiind trimiși la cursuri de specializare.

„Dacă 2015 a fost cel mai bun an din istoria societății Gaz EST SA Vaslui, acest lucru se datorează și colegilor din companie, care au înțeles ce înseamnă munca în echipă, performanța și transparența în relațiile cu clienții. Dacă 2015 a fost un salt din punct de vedere calitativ în ceea ce privește serviciile oferite clienților, 2016 va fi un an al performanței întregii companii. De aceea, consider că sunt premise ca acest an să fie unul chiar mai bun din toate punctele de vedere în ceea ce privește dezvoltarea și rezultatele finanicare ale companiei noastre”, a concluzionat directorul general Adrian Tighici

de Marian MOCANU Pentru Gaz Est SA Vaslui anul 2015 a fost unul a investițiilor importante, aproape patru milioane de lei fiind alocate atât dezvoltării rețelei de distribuție a gazelor naturale, cât și perfecționarea salariaților. Compania vasluiană a devenit anul trecut un jucător important la nivel național pe piața gazelor naturale, Gaz Est furnizând gaze la instituții și companii importante din întreaga țară. „Dacă 2015 a fost un an a saltului calitativ și a progresului companiei, 2016 va fi un salt în ceea ce privește performanța!”, a precizat inginerul Adrian Tighici, directorul general al companiei. O companie vasluiană a ajuns…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: